mno tak sem prihodim polienko.
najprv pozri pamate MEMTEST86+
http://www.memtest.org/ stahni CD image alebo nahraj na disketu, resetni PC a nechaj to napr. cez noc tych 8 hodin. ak najde co len jednu chybu, jednu RAMku zo slotu vyber a skus to len s tou jednou a experimentuj. na 85% to je RAM modul, ak to nie je konfiguraciou a nejakym pochybnym driverom (vravel si ze si disk formatoval takze asi nie), na 5 percent este je zakernost ze na maticnej doske je zly slot do ktoreho sa ta RAMka zapichuje... mno a este pozri teploty, ak si nahodou s BIOSom experimentoval tak daj default vsetko...
ak aj tak to pada, skus pouzit inu maticnu dosku resp. pouzi program na zatazovy test CPU, ci bude padat... a takisto prever disk nejakou utilitou ci neodchadza. ale ja si myslim ze to bude bud RAMkou, CPU alebo maticnou doskou, ked vravis ze zdrojom to isto nebude [elektrikar nie som].
nevim, necital som cely tento thread tak ak som cosi tu spomenul tak kaslite na to.
mno a ten vas low level format je totalna konina, nechapem tu potrebu aby sa na disku znova vytvarali fyzicke sektory.. to sa robi po tom, ked sa vyrobia ciste platne na ten disk aby mal strukturu.. cize blbost.