TV FUNAI TV-2000A MK II
Moderátor: Moderátoři
Onkyo píše:K tomu procesoru.Niekde to tu niekto písal na fóre,že procesory zvykli blbnúť a opravovali ich tým,že ich poriadne nahriali a vraj to fungovalo .No neviem ja som to neskúšal.
Hledej na ruských servrech - tam se o tom psalo!
pa rusky neznaju
nevies mi povedat zhruba ako to robili ?
Mysteri píše:To diaľkové pri prevádzke tohto FUNAIa je nevyhnutné. Bez neho sa nedajú ovládať funkcie jasu, kotrastu, farby atď... Náhrady sú BQS245 /prípadne BQS244 - bez TXT/ a COM3085. Čo sa týka toho procesoru, tak u MK2000 neboli problémy. To bolo u MK1400 a pod. V tvojom prípade budú vadné pravdepodobne tie mikrospínače - častá to závada u 2000ciek. Veľký prechodový odpor - t.j. zaoxidované kontaktné plôšky.
ale ked vravia ze po zapnuti by mal nabehnut normalny rezim tak neviem ... ma teda alebo nema nabehnut ?
matko23 píše:Mysteri píše:To diaľkové pri prevádzke tohto FUNAIa je nevyhnutné. Bez neho sa nedajú ovládať funkcie jasu, kotrastu, farby atď... Náhrady sú BQS245 /prípadne BQS244 - bez TXT/ a COM3085. Čo sa týka toho procesoru, tak u MK2000 neboli problémy. To bolo u MK1400 a pod. V tvojom prípade budú vadné pravdepodobne tie mikrospínače - častá to závada u 2000ciek. Veľký prechodový odpor - t.j. zaoxidované kontaktné plôšky.
ale ked vravia ze po zapnuti by mal nabehnut normalny rezim tak neviem ... ma teda alebo nema nabehnut ?
Tieto Funaie nabiehajú vždy do toho stavu, v akom boli vypnuté.