Mám na stole túto 100Hz TV a problém je v tom,že zvuk ide normálne,ale obrazovka je tmavá.VN samozrejme v poriadku napätia sedia.Po pridaní G2 sa rozsvieti obrazovka,ale je len mliečna so spetnými behmi.Nemal niekto náhodou takúto chybu plís?
OVP 29HD13RF nejde obraz
Moderátor: Moderátoři
OVP 29HD13RF nejde obraz
Mám na stole túto 100Hz TV a problém je v tom,že zvuk ide normálne,ale obrazovka je tmavá.VN samozrejme v poriadku napätia sedia.Po pridaní G2 sa rozsvieti obrazovka,ale je len mliečna so spetnými behmi.Nemal niekto náhodou takúto chybu plís?
- Peterseal
Onkyo píše:Zdravím.
Mám na stole túto 100Hz TV a problém je v tom,že zvuk ide normálne,ale obrazovka je tmavá.VN samozrejme v poriadku napätia sedia.Po pridaní G2 sa rozsvieti obrazovka,ale je len mliečna so spetnými behmi.Nemal niekto náhodou takúto chybu plís?Nevidno ani OSD na obrazovke ako videoprocesor je tam TDA9332H.
Ake mas napätia na katodach?
Ale ešte jedna vec cez Scart mi ide výstup video takže je pravdepodobne F - box v poriadku len ten TDA -videoprocesor nefunguje.Generátor pruhov nie je problém mám ho doma.A ešte jedno.Preventívne som sa obhliadol či niekde nie je k mání ten TDA a nikde ho neviem zohnať.