Vypadávanie vlasov

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Čo vám pomohlo proti vypadávaniu vlasov:

Farmaceutický prípravok (komerčný z lekárne)
0
Žádná hlasování
Farmaceutická liečba (injekcie atd.)
0
Žádná hlasování
Niečo z prírodnej lekárne (bylinky, pobyt pri mori...)
0
Žádná hlasování
Vlastný nápad vymikajúci sa všetkým návodom
2
11%
Nič nepomáha
17
89%

Celkem hlasů: 19

Zpráva
Autor
stepa
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od stepa »

Ac mlad, zdedil jsem geny po tatikovi a na palici vlasy pomalu, ale jiste ustupuji...ze zacatku jsem z toho mel celkem schyzu, ted uz na to s*ru...v praci mi to nijak nevadi a na sisku si nevidim :lol:

A anketa zatim hovori zcela jasne.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
rip

#17 Příspěvek od rip »

S vypadáváním vlasů zatím nemám problémy. Jsem velmi podobný tomuto člověku:

http://sidux.com/module-Mediashare-display-mid-539.html
magadafagada

#18 Příspěvek od magadafagada »

já jsem mu taky podobný, ale musel by jít dohola :lol:
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od otakarv »

Hill píše:No tak se představím, no...
Edit 10.2.: pro odpor veřejnosti se vracím k původnímu avatárovi.

Když jsem včera pročítal příspěvky,měl jsi na jedné stránce ještě původního avatára.Po čase jsem se na tu stránku vrátil a koukám,co je to za nového účastníka fóra.Pak se podívám pořádně a vidím Hill.Jinak nedávno tu byl vnuk,má 4roky.Zrovna jsem pročítal Tvůj příspěvek a on hned zareagoval,když uviděl Tvého avatara:"Jééjé Pat,Mat".

Jinak k tomu vypadávaní vlasů.Před léty jsem vážně onemocněl (tenkrát jsem si tu nemoc neuvědomoval a bral jsem to sportovně,také díky kolektivu v nemocnici,ať to byl zdravotní personál či pacienti).Během léčby mi několikrát vlasy vypadaly a znova narostly.Nic jsem si z toho nedělal,prostě to tak muselo být.Někdo z toho měl trauma,to pak primář ho posílal pro rady za mnou,aby to nemusel složitě pacientovi vysvětlovat.Mi totiž jednou v tom cyklu narostly krásné kudrnaté vlasy,no prostě nádhera.Jenže i ty vypadaly (což mně zpočátku troch mrzelo) a narostly rovné.
Dnes jsem díky Bohu a doktorům i celému zdravotnímu personálu Fakultní nemocnice v Olomouci zdráv a naživu.Proto si říkám: RADĚJI BUDU HOLOHLAVÝ,ALE ZDRAVÝ!
Jinak vlasy na hlavě nějaké mám,celkem dost.
jandu

#20 Příspěvek od jandu »

Čo tam po vlasoch, ale dôchodok je malý!!!!!!!!
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od ZdenekHQ »

Hill píše:Edit 10.2.: pro odpor veřejnosti se vracím k původnímu avatárovi.

Jakej odpor veřejnosti ? Určitě to vypadalo líp něž ty přiblblý smajlíky. Jestli toho Hilla budete zlobit, tak uvidíte :!: :D
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Hill
Administrátor

#22 Příspěvek od Hill »

Neberte si to tak. Jen jsem chtěl na chvíli ukázat, že i s rostoucí výškou čela se dá žít. Zatím mi končí kousek za severním pólem, ale nezadržitelně postupuje opět druhou stranou na jih.

Jinak: kdo má hluboké kouty, prý dobře miluje.
Tomu, kdo má holou plešku jen shora, to prý myslí.
Z toho plyne, že ten, kdo má holou celou lebku, si jen myslí, že dobře miluje.
breta1

#23 Příspěvek od breta1 »

Netřeba se trápit. Ženské dobře vědí, že vlasy jsou jen projevem sekundárních pohlavních znaků. Důležité jsou ty primární a ty naštěstí nejsou na první pohled vidět.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od pajosek2 »

:!: :!: :!: BLBÁ HLAVA NEOPADÁ :!: :!: :!:

Dá se s tím zažít i dost srandy.Můj malý synek si vybral na hraní takový ten gumový zvon na čištění odpadů umyvadel.A ni nevím jak mne ta hovadina napadla,ale když jsem si s ním jednou hrál,tak jsem ten zvon vzal a přicucnul jsem si ho na tau svou plešku. Synek se smááál a já jsem měl radost,že je veselý.Ovšem jen do chvíle kdy jsem si to chtěl sundat. :cry:
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Oldradio »

Žádné starosti. Ušetřím za šampon, hřeben a jednou za 14 dní hlavu "přičísnu" strojkem na vlasy na 1 mm a je klid. Už 15 let 8-)
Honza_dy

#26 Příspěvek od Honza_dy »

Ač mám vlasů dost, tak se už pár let sjíždím co 3 týdny na setinku a jsem v pohodě. První dva dny je sice problém si natáhnout přes hlavu tričko , ale pak už to jde. Hlavně že se každé ráno nemusím česat a ušetřím za gel... :lol:
EKKAR

#27 Příspěvek od EKKAR »

Můj názor je týž, co Hillův - tedy že padání vlasů může zastavit pouze podlaha.
A vzhledem k tomu, že už i mé čelo se rozhodlo anektovat si větší plochu mé šíši (začíná nenápadně v koutech, ale dle rodinného zatížení směřuje nezvratně k rozprostření až na záda), nezbývá mi než čekat na dobu, kdy i já se budu česat už jenom ručníkem...

Jinak Hille, avatár neavatár - nemáš dojem, že kdyby nebylo avatárů a každý se musel i na netu prezentovat se svým vlastním XICHTEM, ubylo by "un fair" chování?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
dracekvo

#28 Příspěvek od dracekvo »

Ja jsem vypozoroval jeste na skole, ze vsichni co se pohybuji kolem VF maji na hlave zrcatko. Silnoproudari timto problemem netrpeli v takove mire.
Hill
Administrátor

#29 Příspěvek od Hill »

Ekkare, řekl bych, že by to cesta byla. Problém je v tom, jak lidi přimět, aby si jako avatára poslali právě svůj vlastní zifferblatt a ne fotku souseda, kterého z duše nenávidí.
Cust

#30 Příspěvek od Cust »

ač s vlasy problém nemám (vyjma toho je dát ráno do polohy kterou můžu veřejnosti ukázat na obdiv) přikláním se k avatarovy podobenky, zítra to zkusím přeposlat... (a propo jak na to? - ZdenkoviHQ?)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“