A anketa zatim hovori zcela jasne.
Vypadávanie vlasov
Moderátor: Moderátoři
-
rip
http://sidux.com/module-Mediashare-display-mid-539.html
- magadafagada
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Hill píše:No tak se představím, no...
Edit 10.2.: pro odpor veřejnosti se vracím k původnímu avatárovi.
Když jsem včera pročítal příspěvky,měl jsi na jedné stránce ještě původního avatára.Po čase jsem se na tu stránku vrátil a koukám,co je to za nového účastníka fóra.Pak se podívám pořádně a vidím Hill.Jinak nedávno tu byl vnuk,má 4roky.Zrovna jsem pročítal Tvůj příspěvek a on hned zareagoval,když uviděl Tvého avatara:"Jééjé Pat,Mat".
Jinak k tomu vypadávaní vlasů.Před léty jsem vážně onemocněl (tenkrát jsem si tu nemoc neuvědomoval a bral jsem to sportovně,také díky kolektivu v nemocnici,ať to byl zdravotní personál či pacienti).Během léčby mi několikrát vlasy vypadaly a znova narostly.Nic jsem si z toho nedělal,prostě to tak muselo být.Někdo z toho měl trauma,to pak primář ho posílal pro rady za mnou,aby to nemusel složitě pacientovi vysvětlovat.Mi totiž jednou v tom cyklu narostly krásné kudrnaté vlasy,no prostě nádhera.Jenže i ty vypadaly (což mně zpočátku troch mrzelo) a narostly rovné.
Dnes jsem díky Bohu a doktorům i celému zdravotnímu personálu Fakultní nemocnice v Olomouci zdráv a naživu.Proto si říkám: RADĚJI BUDU HOLOHLAVÝ,ALE ZDRAVÝ!
Jinak vlasy na hlavě nějaké mám,celkem dost.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Hill píše:Edit 10.2.: pro odpor veřejnosti se vracím k původnímu avatárovi.
Jakej odpor veřejnosti ? Určitě to vypadalo líp něž ty přiblblý smajlíky. Jestli toho Hilla budete zlobit, tak uvidíte
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Jinak: kdo má hluboké kouty, prý dobře miluje.
Tomu, kdo má holou plešku jen shora, to prý myslí.
Z toho plyne, že ten, kdo má holou celou lebku, si jen myslí, že dobře miluje.
Dá se s tím zažít i dost srandy.Můj malý synek si vybral na hraní takový ten gumový zvon na čištění odpadů umyvadel.A ni nevím jak mne ta hovadina napadla,ale když jsem si s ním jednou hrál,tak jsem ten zvon vzal a přicucnul jsem si ho na tau svou plešku. Synek se smááál a já jsem měl radost,že je veselý.Ovšem jen do chvíle kdy jsem si to chtěl sundat.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
A vzhledem k tomu, že už i mé čelo se rozhodlo anektovat si větší plochu mé šíši (začíná nenápadně v koutech, ale dle rodinného zatížení směřuje nezvratně k rozprostření až na záda), nezbývá mi než čekat na dobu, kdy i já se budu česat už jenom ručníkem...
Jinak Hille, avatár neavatár - nemáš dojem, že kdyby nebylo avatárů a každý se musel i na netu prezentovat se svým vlastním XICHTEM, ubylo by "un fair" chování?
A kutilmile - nelituju tě