EPSON Cartridge
Moderátor: Moderátoři
- Jiri_REZEK
- Kontaktovat uživatele:
EPSON Cartridge
Pracuji s tiskárnama Epson.Kdysi tato tiskárny měly tzv.obyčejné Cartridge,kde když došla barva,stačilo jej doplnit a jelo se dál.Nyni jsem si pořídil jednu novou,kde na Cartridge je zezadu chip-podle mě je v něm nějaká EEpromka,kde se něco zapisuje,atd.Ano,zkoušel jsem už ledacos,ale vždy se to rovnalo neúspěchu.Existuje tzv.Reseter na tyto Cartridge,ale mám zato,že je i jinej způsob vyresetování.Snad je i nějaká Utilitka,která pošle něco po káblíku a zase se může makat dál.
Takže otázka: Má někdo podobnej problémek a nebo popřípadě měl a podařilo se mu jej vyřešit.
Dejte info-budu tomu rád.Díky předem za případnou ochotu.
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
http://www.ssclg.com/epsone.shtml
U niektorych to ide softverovo, u inych treba zhotovit resetator - tiez popisany na stranke.
Zkusil jsem náhradní (levnější) náplň RE-T0441, kterou dodává Mironet. Možná pro denní tisk je dobrá, ale já jsem několik dnů netiskl a tisková hlava beznadějně zaschla. Musel jsem dát novou. S originálním inkoustem netisknu třeba až měsíc a hlava nezaschne.
- Jiri_REZEK
- Kontaktovat uživatele:
A to,že existuje nějakej software-reseter,nebo utilitka,jsem pouze předpokládal.Díky tedy i za odkazy,už to bude snad OK.
Ta Epson Stylus C45 je vcelku nějaká prapodivná.Už při instalaci mi to hlásilo,že systém našel nějakou C46,jindy C48 a pak i C55.
A až po nainstalování CéDéčka naskočilo,že to je pro systém tedy ta C45 ! Kdysi jsem měl E-Stylus 460 a 660,kde číp nebyl a mohl jsem plnit až do blba.Štve mě to,protože mám inkoustu do Stylus litry.