Harddisk
Moderátor: Moderátoři
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
Jiri_REZEK píše:Zdravím.Je zde problém,jak udělat,aby byl opětovně Hardisk tzv.jako nový.
Mám jednu takovou svou zkušenost.Jen tak pro ujasnění.Jsem Amigista.Někdo se snad bude smát,že dnes jsou už lepší mašiny,atd.
No,ale pokud mám stejnej problém,tak jednoduše připojím tady jeko vadný Hardisk na Amigu a přihlásím ho na ní a také informace zapíšu,popřípadě dám i Low Level Formát. Amiga má však jinej druh přístupu,tedy takovej,kterému PéCko nerozumí.Pak opět připojím danný Hardisk k PeCku a ono se pak vše chová,jako bych měl novej,tedy pěkně bez reklamace od piky začnu vše,tak jak se to dělá běžně.Pokud není Hardisk tzv.totální mrtvola,VŽDY mi to vyšlo.Doporučuji tento můj osvědčenej postup.
Nebude to nic nove ani ziadny iny druh pristupu. Len proste prepises vsetky sektory...
- Quest
Externí seriové rozhraní (9-Canon) samostatně pro pro myš a joystick, paralelní 25-Canon pro tiskárnu, 23-Canon pro externí HDD, RGB grafický výstup (23-Canon), 1x RCA výstup pro kompozitní video a 2x pro stereo zvuk, 1x TV modulátor pro výstup na TV. Toto vše umístěno pod klávesnicí viz obr. (Cena cca 13 000,-).
Tolik jednoduchý popis A1200, A4000 již měla samostatný keys a CPU 68 040, dosti nadupané v porovnání s tehdejším PC v roce 1992. S MAC nemá také nic společného,snad kromě CPU. Dnes se již běžně koupit nedá, cca od roku 1997 se nevyrábí (hlavně zásluhou ESCOM, který před tím "Amiga Technologies" koupil a pak umrtvil, protože to byla těžká konkurence jejich PC co se týká technologického a cenového náskoku, tehdy ještě žádné made in China).