Hifi vež AIWA NSX-V900
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
Mechanika cd Aiwa.jpg- (54.57 KiB) Staženo 274 x
Hifista píše:Tady to máš na obrázku. Je to v poloze kdy je šuplík venku a CD jednotka nahoře (výměna Cd při současném přehrávání). Jinak už jsem to tady kdysi psal-malý řemínek u motorku pro otáčení talíře musí být mírně volný. Pokud se tam dá o něco kratší tak se talíř neotáčí vůbec, pokud je delší tak zase talíř nezastavuje přesně. Ideální byl originální od Aiwy-ješte vloni se dal sehnat v Tv službě Nova v Ostravě, ale teď už tam nemají nic. S ním to chodilo okamžitě zcela bez problémů.
Ty znáš tu délku řemínku
Jeho průměr je pro správnou funkci velmi kritický. Pokud jsem použil náhradní, tak většinou byla funkce otočného talíře špatná.
Jinak dnes není problém sehnat stejný, nebo podobný model Aiwy na nd za minimální peníz. Sám jsem tak na Aukru koupil vadnou Aiwu NSX-S90 za třista jako zdroj dílů. Jak už bylo několikrát psáno starší modely Aiwy byly přece jenom o něco kvalitnější, tak stojí za to udržet je při životě.
Edit: mám dojem,že průměr toho řemínku byla21 nebo 20mm x 1x 1,ale jistý si nejsem.Teda myslím ten řemínek co otáčí talířem.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- Přílohy
-
PICT0081.jpg- (114.34 KiB) Staženo 229 x
-
PICT0080.jpg- (128.13 KiB) Staženo 193 x
xxxe píše:boda82 píše:xxxe píše:Mám ji tady na díly,funkční až na display.Odpoledne se ti podívám na ty kola.
nešlo by tu mechaniku celou koupit?
Klidně ti ji přenechám.Je odzkoušená,kompletní,funkční.
jajk pak se teda domluvíme?cena?protože v týdle věži už byl někdo přemnou a jsou ulámaný jistící zoubky atd.
ak má niekto návod na obsluhu a servisnú schému na aiwu nsx v 900, prosim nech dá vediet, najlepšie elektronická podoba pdf.
inak zaujímalo by ma ako sa presne volá typové označenie náhrady laseru do tejto veže a kde sa dá kúpit tento laser na slovensku najlepsie cez internet, a či sa dá laser horespomenutou metódou vo fore vymenit aj doma na kolene, aj laikom aby to fungovalo...
kupil som totiž vežu funguje,ale chcem mechaniku do zasoby ak by sa uz nevyrabala...
inak mam tiež problem s tym vychodenim remienkom ktory presuva cd menic
ten sa dá kde zohnat? aký je to typ ak niekto vie.
ak ma niekto test tejto veže v časopise stereo alebo inde budem rád...
- Přílohy
-
aiwa wallpaper.JPG- (58.41 KiB) Staženo 268 x