Přenosný zdroj do mobilu z baterií

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
xshreck

#16 Příspěvek od xshreck »

taky dobrej názor :) na ICQ + pár her to vydrží cca 8h ... a potom stand by až do večera :)

Já bych na elektro nikdy nešel kdybych věděl jaké to na té škole je :D
Crifodo

#17 Příspěvek od Crifodo »

v tomhle případě je tak trochu vina na všech stranách.
K*kot je výrobce, který pro model určený pro frikulíny, co se na to přilepí na celý den, dá tak slabou baterii.
K*kot je i frikulín, když si takovou s*ačku koupí a nepodívá se na výdrž nebo na možnost připojení aku z traktoru.
K*kotský je školský systém, který provozuje takovou výuku, kde to frikulíni odsedí a hrajou si pod lavicí s hračkama,
a k*koti jsou ti, co se tam trápí, když by jim bylo líp u Kočků na kolotoči.
K*koti jsme my všichni, co tenhle chlív zvaný CZ školství platíme z daní. :twisted:
xshreck

#18 Příspěvek od xshreck »

Crifodo píše:v tomhle případě je tak trochu vina na všech stranách.
K*kot je výrobce, který pro model určený pro frikulíny, co se na to přilepí na celý den, dá tak slabou baterii.
K*kot je i frikulín, když si takovou s*ačku koupí a nepodívá se na výdrž nebo na možnost připojení aku z traktoru.
K*kotský je školský systém, který provozuje takovou výuku, kde to frikulíni odsedí a hrajou si pod lavicí s hračkama,
a k*koti jsou ti, co se tam trápí, když by jim bylo líp u Kočků na kolotoči.
K*koti jsme my všichni, co tenhle chlív zvaný CZ školství platíme z daní. :twisted:

moooc zajímavé :)
1)To jo, baterka je už starší... ale fakt to nechápu proč tam dal jen 1200mA...
2)Kokot nejsem, je to jeden z nejlepších mobilů... Nevim o moc mobilech s takovejma funkcema za tu cenu, za kterou jsem ho měl já...
3) ve školství máš pravdu, platíte učitele, kteří nás sice naučej, ale trocha na to aj serou :D
4)nebyly tam přijímačky, nejspíš bych tam jinak ani nelez :D
5) platí se i horší věci ;)

jinak už sem proměřil tu nabíječku, dává naprázdno cca 6.2V. Takže když tam dám 4NiMH baterky, mělo by to jet? Zdroj asi neseženu, to bych to musel hodit do laboratoře a ten psychopat by po mě ještě chtěl vypracovat protokol :D
Andrea

#19 Příspěvek od Andrea »

xshreck píše:moooc zajímavé :)
1)To jo, baterka je už starší... ale fakt to nechápu proč tam dal jen 1200mA...

Buď rád aspoň za to, já mám v mobilu jen 700mAh, 4 hodiny DOOMa a je kaput :wink:

Crifoda neber zas tak vážně, on pořád přehání, je to taková degenerativní zpětná vazba :twisted:
xshreck

#20 Příspěvek od xshreck »

když ta nabíječka dává teda těch 6.2 ... Kolik mají nabíjecí NiMH? 1.2? Jestli tam dát teda 4 nebo rovnou 5 článků

já ho beru s rezervou :D ale zase... tohle přece jenom už má i nějaký procesor a když pustím Ngage hry tak ten mobil začne dokonce i topit... ( ještě předpár rokama sme si dělali prdel z operátora že se nám přehřívá mobil.... už to začíná být skutečností :D ) ... ne že nějak rapině, ale už sem cítil teplo z klávesnice :)
stepa
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od stepa »

xshreck píše:když ta nabíječka dává teda těch 6.2 ... Kolik mají nabíjecí NiMH? 1.2? Jestli tam dát teda 4 nebo rovnou 5 článků

To ti to nestaci napsat dvakrat? Co jsem ti rikal at si zmeris? Pak tady nebudes kecat takovy bludy. Moc me necil.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Crifodo

#22 Příspěvek od Crifodo »

Andrea píše:Crifoda neber zas tak vážně, on pořád přehání

:twisted: jasně :wink: ve skutečnosti jsme vysoce vzdělaný národ s rozvinou ekonomikou, o vysoké úrovni školství nemluvě :D
A když budeme chtít, takovým Němcům naurinujeme do tlamy s přehledem. Vestoje.

Kdo jiný o vysoké úrovni studentů ví líp než ty. :wink:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od stepa »

Crifodo píše:
Andrea píše:Crifoda neber zas tak vážně, on pořád přehání

:twisted: jasně :wink: ve skutečnosti jsme vysoce vzdělaný národ s rozvinou ekonomikou, o vysoké úrovni školství nemluvě :D
A když budeme chtít, takovým Němcům naurinujeme do tlamy s přehledem. Vestoje.

Kdo jiný o vysoké úrovni studentů ví líp než ty. :wink:

Ne, ty jses pouze senilni osoba, ktera ty svoje bolistky sere do vsech moznych threadu a tim je znehodnocuje :? Zaloz si jedno v sekci Nezaraditelne, kde si budes ulevovat dusicce. Tim nerikam ze nemas pravdu, ale kdo to ma porad dokola v pomalu kazdem threadu cist? Trochu se nad tim zamysli :wink:
Andrea

#24 Příspěvek od Andrea »

Crifodo píše:Kdo jiný o vysoké úrovni studentů ví líp než ty. :wink:

Tak o tom já nic nevím :twisted: :twisted: :twisted:
Crifodo

#25 Příspěvek od Crifodo »

Stepa: napsal jsem totéž co (nejen) ty, jen trochu jinými slovy :wink:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od stepa »

Crifodo píše:Stepa: napsal jsem totéž co (nejen) ty, jen trochu jinými slovy :wink:

Tak jsem si ulevil, hned mi je lip...zase budes mit ode mne pul roku pokoj :lol: :wink:
Cust

#27 Příspěvek od Cust »

to jsem viděl v české sodě, urinátor byl najednou Übermensch a pochcaný Untermensch, jen teda ty národy měli vyměněné role...
xshreck

#28 Příspěvek od xshreck »

říkat jsi to mohl, já se ptám z toho důvodu, že momentálně to nemám kde a ani čím změřit. A ani asi mít nebudu. Zdroj jen tak neseženu, odporovou sádku nebo nějaký šikovný posuvný rezostor na změnu napětí taky ne( že bych to vzal z PC zdroje...).

Takže nevim, jestli to ten mobil pobere no. Ale dík za rady, lock radši nebo mě tu ukřižujou... jak dokáže být člověk nervní, když se ho člověk zeptá podruhé, aby se ujistil na 100% :roll:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od stepa »

Nabita NiMh AA nema 1,2V, ale cca 1,45V. Sam si rekl, ze na nabijecce je napsano 5V a naprazdno da 6,2V. Kdyz ten mobil je dimenzovany na napajeni 5V, tak mu 4 dobijeci AA staci, protoze na nich mas napeti cca 4,8V - 5,8V. V tenhle moment to je asi nejlepsi mozna varianta.

Dalsi veci je, ze se mobil pri vetsim napeti muze treba vice zahrivat. Nevim ja ani ty, co tam je za svaby a jaky napeti snesou(troufam si tvrdit ze i vice jak 6V). Ale vic voltu ti k nicemu nepomuze, to je potreba si uvedomit, spis to bude na obtiz. Kdyz, tak vetsi kapacitu AKU.

Dalsi vec...nabijecky se vetsinou delaji na 1,2,4,6,8 AA. Nabijet proto 5 AA muze byt problematicke a zhorsuje to tvoji "mobilitu", bude ti 2x dele trvat, nez je nabijes...takze dejme tomu zabijes den nabijenim. Rychlonabijecky neberu v uvahu, protoze ti brzo znici clanky.

Nesmis me brat tak vazne, jsem cholerik a jiste veci me po chvili zacnou vytacet...ne nadarmo mam v podpise, to co tam mam :wink: Rozhodne se tim nenech odradit :lol:
xshreck

#30 Příspěvek od xshreck »

ok, díky moc. Já totiž nevěděl napětí těch článku. Asi si příští týden něco sesmolim, dyztak potom ukážu můj výtvor :D jinak... Píšu právě z mobilu... Kdo má na nb net? :)
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“