Já bych na elektro nikdy nešel kdybych věděl jaké to na té škole je
Přenosný zdroj do mobilu z baterií
Moderátor: Moderátoři
K*kot je výrobce, který pro model určený pro frikulíny, co se na to přilepí na celý den, dá tak slabou baterii.
K*kot je i frikulín, když si takovou s*ačku koupí a nepodívá se na výdrž nebo na možnost připojení aku z traktoru.
K*kotský je školský systém, který provozuje takovou výuku, kde to frikulíni odsedí a hrajou si pod lavicí s hračkama,
a k*koti jsou ti, co se tam trápí, když by jim bylo líp u Kočků na kolotoči.
K*koti jsme my všichni, co tenhle chlív zvaný CZ školství platíme z daní.
Crifodo píše:v tomhle případě je tak trochu vina na všech stranách.
K*kot je výrobce, který pro model určený pro frikulíny, co se na to přilepí na celý den, dá tak slabou baterii.
K*kot je i frikulín, když si takovou s*ačku koupí a nepodívá se na výdrž nebo na možnost připojení aku z traktoru.
K*kotský je školský systém, který provozuje takovou výuku, kde to frikulíni odsedí a hrajou si pod lavicí s hračkama,
a k*koti jsou ti, co se tam trápí, když by jim bylo líp u Kočků na kolotoči.
K*koti jsme my všichni, co tenhle chlív zvaný CZ školství platíme z daní.
moooc zajímavé
1)To jo, baterka je už starší... ale fakt to nechápu proč tam dal jen 1200mA...
2)Kokot nejsem, je to jeden z nejlepších mobilů... Nevim o moc mobilech s takovejma funkcema za tu cenu, za kterou jsem ho měl já...
3) ve školství máš pravdu, platíte učitele, kteří nás sice naučej, ale trocha na to aj serou
4)nebyly tam přijímačky, nejspíš bych tam jinak ani nelez
5) platí se i horší věci
jinak už sem proměřil tu nabíječku, dává naprázdno cca 6.2V. Takže když tam dám 4NiMH baterky, mělo by to jet? Zdroj asi neseženu, to bych to musel hodit do laboratoře a ten psychopat by po mě ještě chtěl vypracovat protokol
já ho beru s rezervou
Crifodo píše:Andrea píše:Crifoda neber zas tak vážně, on pořád přehání
jasně
ve skutečnosti jsme vysoce vzdělaný národ s rozvinou ekonomikou, o vysoké úrovni školství nemluvě
![]()
A když budeme chtít, takovým Němcům naurinujeme do tlamy s přehledem. Vestoje.
Kdo jiný o vysoké úrovni studentů ví líp než ty.
Ne, ty jses pouze senilni osoba, ktera ty svoje bolistky sere do vsech moznych threadu a tim je znehodnocuje
Takže nevim, jestli to ten mobil pobere no. Ale dík za rady, lock radši nebo mě tu ukřižujou... jak dokáže být člověk nervní, když se ho člověk zeptá podruhé, aby se ujistil na 100%
Dalsi veci je, ze se mobil pri vetsim napeti muze treba vice zahrivat. Nevim ja ani ty, co tam je za svaby a jaky napeti snesou(troufam si tvrdit ze i vice jak 6V). Ale vic voltu ti k nicemu nepomuze, to je potreba si uvedomit, spis to bude na obtiz. Kdyz, tak vetsi kapacitu AKU.
Dalsi vec...nabijecky se vetsinou delaji na 1,2,4,6,8 AA. Nabijet proto 5 AA muze byt problematicke a zhorsuje to tvoji "mobilitu", bude ti 2x dele trvat, nez je nabijes...takze dejme tomu zabijes den nabijenim. Rychlonabijecky neberu v uvahu, protoze ti brzo znici clanky.
Nesmis me brat tak vazne, jsem cholerik a jiste veci me po chvili zacnou vytacet...ne nadarmo mam v podpise, to co tam mam