Sháním do sbírky
Moderátor: Moderátoři
Jsem sice ze Zlínska, ale není problém přijet skoro kamkoliv.
Do Čáslavi jezdím docela často,občas pracuji v Kolíně.Příští týden tam 100% pojedu.Mohu znát Tvé tel.číslo?
Třeba na SZ, nebo na zdenekmik@seznam.cz .
Moc díky předem.
Straw píše:Zdravím.
2 Sandal: Ta hudební skříň kterou popisuješ pravděpodobně nese označení ACORD A 104. Fotka je např. tady: http://www.aukro.cz/item557366144_hudob ... d_104.html
Straw
Nojo je to ono!Díkes.
Gadzo_z_Presova píše:Accord nepredáš nikde, z vlastnej skúsenosti viem že je to šmejd. Tie asfalty na "DPS" sú na hov**, samé studeniaky a pod. Už aj reproduktory sú šumáky. V 70-tych rokov sa to tu dovážalo kôli nedostatku gramorádií ale vážne III. trieda... Možno niekto nebude mať podobný názor no ja mám také skúsenosti...
Mám podobný názor.Proč mylíš ze mám jedno náhradní šasi?Ty asfalťáky fakt hořely jeden za druhym,nebo prostě bez příčiny to přestalo hrát a pak zas to hrálo.Zjistil sem o tom že to byla licence od Tesly vyráběná v Bulharsku.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Takže nyní smutná zpráva pro Tebe SWITCHi, všechny TV skončily postupně na sběrném dvoře, a co bylo dřevěné prolétlo kotlem. Dodnes mi jich je líto, ale musel jsem se rozhodnout kdo tady bude bydlet, jestli já, nebo TV. Ony by mne bývaly vytlačily na dvůr.
PS.: A všechny měly krásný povrch, některé i leštěný.Confused Confused Blyawn
Jo jo,když má někdo,koho to baví doma sbírku něčeho,pak se mu s ní velmi těžko loučí,dovedu to pochopit.
Jinak toto se mi také líbí"urbanek" http://radim.gzk.cz/tvp/cb_stol.html
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Budu muset udělat komplet soupis těch TV a jiných aparátů a šoupnout to do téhle rubriky.Vidím,že jsou lidi,kterých to baví,mají čas se tomu věnovat.Za ta léta se mi tu toho nasbíralo.Nejsem určitě sám,kdo při"úklidu" věci v rukách 10x poobrací a dá je na jiné místo s tím,že co jak někdy....
Úklid=Přemístění věcí jinak,než bylo.
Neumíš si představit, jak mi srdce krvácí - ale co můžu dělat? Na tohle má výhodu někdo, kdo vlastní starší zemědělskou usedlost a nehospodaří v ní - nejrůznější hospodářské budovy, stodoly a stáje bez živého inventáře se relativně snadno adaptují na úložné prostory, ve kterých není problém zajistit přehledné uspořádání i relativní bezpečnost uložených věcí před nadměrným vlhkem. Ale co v paneláku...
A kutilmile - nelituju tě