starej ale dobrej
Moderátor: Moderátoři
Na podtatranských kotárech pásávali Jano a Jurko svoje ovečky. Jednou se zatoulali až k suťovisku, na kterém Jano uklouzl a po (_!_) se řítil dolů. Přitom prý křičel:
"Juro, kér mi dére riť!"
A Jura mu odpověděl:
"Miň ten kér, Jano!"...
A kutilmile - nelituju tě
Nemám zájem o korekci pravopisu.
pajosek2 píše:Dobrý EKKARe,ale já zase vím jak vznikl slovák.Netroufám se to sem napsat,protože se to tady slováky jen hemží.Já má slováky rád a nechci si to u nich pokazit.Schválně jestli víš co myslím.
To je ten s tou opici a jistou rekou?
Taky prihodim jeden:
Příjde babka po letech na národní výbor a vztyčí ruku a pozdraví: Heil Hitler! Starosta se podiví a povídá: Babi to jste si trochu spletla dobu,ne? Babka na to: Dobu možná, ale Vás ne!
pajosek2 píše:Dobrý EKKARe,ale já zase vím jak vznikl slovák.Netroufám se to sem napsat,protože se to tady slováky jen hemží.Já má slováky rád a nechci si to u nich pokazit.Schválně jestli víš co myslím.
Jestli myslíš ten o těch určitým způsobem použitých opicích a Dunaji, tak ten si vyprávějí jak Maďaři o Slovácích, tak Slováci o Maďarech...
A kutilmile - nelituju tě
Tak Janička říká: Komu se nelení, tomu se zelení.
Paní učitelka: Výborně Janičko, za jedna, někdo další?
Joséfek : Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.
Paní učitelka: Taky za jedna. Ještě někdo?
Malý Dežo si stoupne a říká: Únor bílý, sílí pole.
A paní učitelka mu říká: Ale tobě se to nerýmuje.
Tak Dežo opravuje: Únor bílý, sílí pole, p*čo vole.
stepa píše:Příjde babka po letech na národní výbor a vztyčí ruku a pozdraví: Heil Hitler! Starosta se podiví a povídá: Babi to jste si trochu spletla dobu,ne? Babka na to: Dobu možná, ale Vás ne!
To bylo jinak, národní výbor byl samozřejmě v Hlučíně, předseda MěNV říkal : Mutr co to máchn, podivejte kaj stě, na Národnim výboru, tu už neni NSDAP, mame 5 let po valce, Hitler dávno mrtvy, a vy tu s nacionálnim pozdravem. A babka " tož ja sa spletla, barak stejny a vy stě tu taky pořad, pane sturmbannführere".
-
zdenoeddie666
V Polsku se jim pokazí autobus a řidič celý nešťastný jde do nejbližší dědiny pro pomoc.
Vleze do nejbližží chalupy a říká :
" Mam bardzo wielki problem, jade do Oświencimja s cygunami i autobus sie mi popsul. Može mi pan pomóc?"
Chlap chvíli přemýšlí, pokrčí rameny a říká :
" Moge, ale mum kurwa maly piecek."
- Kontaktovat uživatele:
http://video.xfree.hu/?n=jcsige|8065733 ... a#videoloc
- Přílohy
-
Pianistka.jpg- (22.78 KiB) Staženo 191 x