starej ale dobrej

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
EKKAR

#31 Příspěvek od EKKAR »

Tuhle jsem slyšel, jak prý vznikla maďarština:
Na podtatranských kotárech pásávali Jano a Jurko svoje ovečky. Jednou se zatoulali až k suťovisku, na kterém Jano uklouzl a po (_!_) se řítil dolů. Přitom prý křičel:
"Juro, kér mi dére riť!"
A Jura mu odpověděl:
"Miň ten kér, Jano!"...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od pajosek2 »

Dobrý EKKARe,ale já zase vím jak vznikl slovák.Netroufám se to sem napsat,protože se to tady slováky jen hemží.Já má slováky rád a nechci si to u nich pokazit. :lol: Schválně jestli víš co myslím.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
SMITH

#33 Příspěvek od SMITH »

To zase u nás koluje to to : Moraváci sú vlastne lenivý Slováci čo nedošli do Prahy :lol: :lol: :lol:

Má to byť vtip :wink:
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
stepa
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od stepa »

pajosek2 píše:Dobrý EKKARe,ale já zase vím jak vznikl slovák.Netroufám se to sem napsat,protože se to tady slováky jen hemží.Já má slováky rád a nechci si to u nich pokazit. :lol: Schválně jestli víš co myslím.

To je ten s tou opici a jistou rekou? :)

Taky prihodim jeden:

Příjde babka po letech na národní výbor a vztyčí ruku a pozdraví: Heil Hitler! Starosta se podiví a povídá: Babi to jste si trochu spletla dobu,ne? Babka na to: Dobu možná, ale Vás ne!
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
EKKAR

#35 Příspěvek od EKKAR »

pajosek2 píše:Dobrý EKKARe,ale já zase vím jak vznikl slovák.Netroufám se to sem napsat,protože se to tady slováky jen hemží.Já má slováky rád a nechci si to u nich pokazit. :lol: Schválně jestli víš co myslím.

Jestli myslíš ten o těch určitým způsobem použitých opicích a Dunaji, tak ten si vyprávějí jak Maďaři o Slovácích, tak Slováci o Maďarech...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Jezibabak

#36 Příspěvek od Jezibabak »

Paní učitelka ve škole po dětech chce aby řekly nějaké lidové přísloví, ale musí se rýmovat.
Tak Janička říká: Komu se nelení, tomu se zelení.
Paní učitelka: Výborně Janičko, za jedna, někdo další?
Joséfek : Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.
Paní učitelka: Taky za jedna. Ještě někdo?
Malý Dežo si stoupne a říká: Únor bílý, sílí pole.
A paní učitelka mu říká: Ale tobě se to nerýmuje.
Tak Dežo opravuje: Únor bílý, sílí pole, p*čo vole.
Sendyx

#37 Příspěvek od Sendyx »

stepa píše:Příjde babka po letech na národní výbor a vztyčí ruku a pozdraví: Heil Hitler! Starosta se podiví a povídá: Babi to jste si trochu spletla dobu,ne? Babka na to: Dobu možná, ale Vás ne!

To bylo jinak, národní výbor byl samozřejmě v Hlučíně, předseda MěNV říkal : Mutr co to máchn, podivejte kaj stě, na Národnim výboru, tu už neni NSDAP, mame 5 let po valce, Hitler dávno mrtvy, a vy tu s nacionálnim pozdravem. A babka " tož ja sa spletla, barak stejny a vy stě tu taky pořad, pane sturmbannführere".
EKKAR

#38 Příspěvek od EKKAR »

Kdo jinému jámu kopá - sám do ní padá = opilej hrobník.
jandu

#39 Příspěvek od jandu »

Tiež jeden národnostný-

Učiteľka v škole vysvetluje, ako ludia vznikli z Adama a Evy, keď sa malý Dežo ozve:
-pani učiteľka, ale môj otec hovorí, že sme z opice!?
-Áno, Dežko, ale teraz nie je reč o vás!
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
zdenoeddie666

#40 Příspěvek od zdenoeddie666 »

Cigani jedou na zájezd do Polska.
V Polsku se jim pokazí autobus a řidič celý nešťastný jde do nejbližší dědiny pro pomoc.

Vleze do nejbližží chalupy a říká :
" Mam bardzo wielki problem, jade do Oświencimja s cygunami i autobus sie mi popsul. Može mi pan pomóc?"
Chlap chvíli přemýšlí, pokrčí rameny a říká :
" Moge, ale mum kurwa maly piecek."

:lol: :lol: :lol:
Cust

#41 Příspěvek od Cust »

a už se to začíná zvrhávat :-)
kokun

#42 Příspěvek od kokun »

Ještě lepším fórem je dnešní vlákno na Audiotechnice - "Přepočet FM - hertze na rádiu" - a že nabralo "grády" - v 8.oo začalo a v 10.45 -> LOCK. (Ti co byli třeba v práci, byli ochuzeni - ani nedostali šanci "zúčastnit se"). :D

:lol: :lol: :lol:
Honza - kokúň
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Lukas-Peca »

No, nebýt to jednoznačný provokatér, tak mohl mít dobrou myšlenku. Na rádiích s rozsahem OIRT jde totiž většinou chytat FM bez úpravy i dneska díky zrcadlovým frekvencím. Dá se to normálně poslouchat, podmínkou je blízkost vysílače. :wink:
jandu

#44 Příspěvek od jandu »

Aby sa to nejako nezvrhlo, započúvajte sa do peknej hudby ...
http://video.xfree.hu/?n=jcsige|8065733 ... a#videoloc
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od workhard »

Pěkné,mému kocourovi se to taky líbilo 8-)
Přílohy
Pianistka.jpg
(22.78 KiB) Staženo 191 x
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“