To není pravda.nebo pro tebe existuje jen jedna watáž žárovek?fero7 píše:pajosek2 píše:Já osobně po opravě telku zapínám přes žárovku.Přes 200Watovou to většinou vyhovuje.Pokud dochází k nějakým nadproudům,tak to většinou sežere ta žárovka.ZdenekHQ píše:Normální je zapnout TV po takovéto opravě max. na 10 vteřin a zkontrolovat teplotu opravených součástek a provozní parametry.
Az na to, ze cast TV, napriklad Grundig, Waltham, Videoton, Thomson,.... (najma starsie) Ti cez ziarovku nenabehnu vobec.
Televízny prijímač VESTRA 2915 RF ST TXT
Moderátor: Moderátoři
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Maskot píše:Tak tak musim souhlasit,mel jsem dost TV,ktere nenabehly s jakoukoliv zarovkou,dokonce ani bez ni.
No co uz dodat:
Ak po VASEJ oprave bolo vela TV ktore nenabehli ani bez ziarovky, tak neostava nic ine iba Vas lutovat.
Chudaci zakaznici ktorym ste ........ TV.
Ini sa tym nezvyknu chvalit.
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
fero7 píše:Maskot píše:Tak tak musim souhlasit,mel jsem dost TV,ktere nenabehly s jakoukoliv zarovkou,dokonce ani bez ni.
No co uz dodat:
Ak po VASEJ oprave bolo vela TV ktore nenabehli ani bez ziarovky, tak neostava nic ine iba Vas lutovat.
Fero, fero, myslet bolí, že...
jezevec píše:fero7 píše:Maskot píše:Tak tak musim souhlasit,mel jsem dost TV,ktere nenabehly s jakoukoliv zarovkou,dokonce ani bez ni.
No co uz dodat:
Tak teraz sa priznam, ze som nepochopil Tvoj prispevok.
To myslíš takové ty půlhektarové,světelné bildboardy,že.fero7 píše:Ved ak dobre vidim, tak pajosek2 pisal o 200W.
Ak pises ze to nie je pravda, tak do toho nevidis.
Niektore TV nenabehnu ani cez 500W ziarovku!
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
fero7 píše:jezevec píše:fero7 píše:Maskot píše:Tak tak musim souhlasit,mel jsem dost TV,ktere nenabehly s jakoukoliv zarovkou,dokonce ani bez ni.
No co uz dodat:
Kokun to pochopil, Kondík to pochopil a ty furt nic?
"Tak tak musim souhlasit,mel jsem dost TV,ktere nenabehly s jakoukoliv zarovkou,dokonce ani bez ni."
Víš, to byla ironie...
http://cs.wikipedia.org/wiki/Ironie
jezevec píše:fero7 píše:jezevec píše:fero7 píše:Maskot píše:Tak tak musim souhlasit,mel jsem dost TV,ktere nenabehly s jakoukoliv zarovkou,dokonce ani bez ni.
No co uz dodat:
Kokun to pochopil, Kondík to pochopil a ty furt nic?
"Tak tak musim souhlasit,mel jsem dost TV,ktere nenabehly s jakoukoliv zarovkou,dokonce ani bez ni."
Víš, to byla ironie...
Má zámožné rodiče => "dlouhé vedení"