schema M37M
Moderátor: Moderátoři
- haveloldrich
schema M37M
haveloldrich píše:můžete poradit,případně poslat schema tel. M37M šasi orbiter,děkuji předem
Nemáš to tvp TESLA Television (rožnovská)? U těch se označovala "modelová řada" jako orbiter, ale ne šasi!!! (A to šasi by mohlo být uvedené na titulní straně "Návodu k obsluze"). Pokud ano, tak se příště "vyjadřuj" přesněji
Jak je to staré? Mám jen: KORTING ORBITER - chassis 11 - nevím, jak je staré, ale tipuju tak 20 let.
Napiš alespoň hlavní IC (čím je to osazené).
haveloldrich píše:omlouvám se,že jsem to špatně napsal, je to osazené CTV 322S, TDA 8361,ve zdroji TDA 4605/2 a v jednom rohu E7/b tak jestli je toto typ šasi?
Ano, takže tvp je: T TV M37M (rožnovský!!!) a to šasi bude to E7 - tak vidíš, našel jsi ho i přímo na šasi
Šásko E7 najdeš "kdekoliv" na NETu, možná i tady na Uploadu.
haveloldrich píše:bohužel jako starší člověk sice internet využívám,bohužel nejsem tak zdatný ,a nezvládám všechny úkony ,nemůžu šasi E7 najít a když jsem jedno našel tak ho neumím otevřít i když už jsem několik jiných bez problémů našel a vytiskl ale tu se mně nedaří,můžete ještě poradit?-/ díky v programu dowland. manager to neumím otevřít/
Jakou ma priponu ten stazeny soubor??
haveloldrich píše:bohužel jako starší člověk sice internet využívám,bohužel nejsem tak zdatný ,a nezvládám všechny úkony ,nemůžu šasi E7 najít a když jsem jedno našel tak ho neumím otevřít i když už jsem několik jiných bez problémů našel a vytiskl ale tu se mně nedaří,můžete ještě poradit?-/ díky v programu dowland. manager to neumím otevřít/
Schéma od E7 je v PDF formátu tady na uploadu. Akorát zatím nevíme na co ho potřebuješ.
Killroy
- haveloldrich