schema M37M

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
haveloldrich

schema M37M

#1 Příspěvek od haveloldrich »

můžete poradit,případně poslat schema tel. M37M šasi orbiter,děkuji předem
kokun

#2 Příspěvek od kokun »

haveloldrich píše:můžete poradit,případně poslat schema tel. M37M šasi orbiter,děkuji předem

Nemáš to tvp TESLA Television (rožnovská)? U těch se označovala "modelová řada" jako orbiter, ale ne šasi!!! (A to šasi by mohlo být uvedené na titulní straně "Návodu k obsluze"). Pokud ano, tak se příště "vyjadřuj" přesněji :!:
Jak je to staré? Mám jen: KORTING ORBITER - chassis 11 - nevím, jak je staré, ale tipuju tak 20 let.
Napiš alespoň hlavní IC (čím je to osazené).
Honza - kokúň

#3 Příspěvek od haveloldrich »

omlouvám se,že jsem to špatně napsal, je to osazené CTV 322S, TDA 8361,ve zdroji TDA 4605/2 a v jednom rohu E7/b tak jestli je toto typ šasi?
kokun

#4 Příspěvek od kokun »

haveloldrich píše:omlouvám se,že jsem to špatně napsal, je to osazené CTV 322S, TDA 8361,ve zdroji TDA 4605/2 a v jednom rohu E7/b tak jestli je toto typ šasi?

Ano, takže tvp je: T TV M37M (rožnovský!!!) a to šasi bude to E7 - tak vidíš, našel jsi ho i přímo na šasi :!:
Šásko E7 najdeš "kdekoliv" na NETu, možná i tady na Uploadu.
Honza - kokúň

#5 Příspěvek od haveloldrich »

bohužel jako starší člověk sice internet využívám,bohužel nejsem tak zdatný ,a nezvládám všechny úkony ,nemůžu šasi E7 najít a když jsem jedno našel tak ho neumím otevřít i když už jsem několik jiných bez problémů našel a vytiskl ale tu se mně nedaří,můžete ještě poradit?-/ díky v programu dowland. manager to neumím otevřít/
Maskot

#6 Příspěvek od Maskot »

haveloldrich píše:bohužel jako starší člověk sice internet využívám,bohužel nejsem tak zdatný ,a nezvládám všechny úkony ,nemůžu šasi E7 najít a když jsem jedno našel tak ho neumím otevřít i když už jsem několik jiných bez problémů našel a vytiskl ale tu se mně nedaří,můžete ještě poradit?-/ díky v programu dowland. manager to neumím otevřít/

Jakou ma priponu ten stazeny soubor??
Killroy
Moderátor

#7 Příspěvek od Killroy »

haveloldrich píše:bohužel jako starší člověk sice internet využívám,bohužel nejsem tak zdatný ,a nezvládám všechny úkony ,nemůžu šasi E7 najít a když jsem jedno našel tak ho neumím otevřít i když už jsem několik jiných bez problémů našel a vytiskl ale tu se mně nedaří,můžete ještě poradit?-/ díky v programu dowland. manager to neumím otevřít/

Schéma od E7 je v PDF formátu tady na uploadu. Akorát zatím nevíme na co ho potřebuješ.

Killroy
haveloldrich

#8 Příspěvek od haveloldrich »

děkuji za rady ,už jsem si schema vytiskl ,no a potřebuju to k opravě zdroje ,po zásahu někoho jiného nejsem si jistý ,zda použil stejných hodnot odporů, ještě jednou dík ,počítač je přítel ,ale pomalu ho zvládám ,proto potřebuji někdy poradit
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“