kondik píše:a ako potom ladis? to mas origos ovladac? alebo nejaky univerz.
Na ladění je tu tlačítko PROG a když ho zmáčknu, tak to rovnou skočí do ladícího menu. Nevím, jestli je originál, označení má MT 1155, ale kamarád to už s tímhle koupil.
Moderátor: Moderátoři
bumpkin píše:Pokud ta tvá dálka nemá tlačítko po jehož stisknutí by se ti zobrazila tabulka kde budeš mít pod sebou položky zvuk,obraz,instalace,tabulka prgramů,tak jsi v pytli a na sevisní mód můžeš zapomenout.Ten postup,co ti napsal kozoka je správný.Jinak jsem koukal do schematu a měl by tam být správně tranzistor BU808DFI. Doufám,že jsi nezapoměl na kond 22u/50v C602.
mirdo8 píše:Mam tento tv na oprave a ma v strede obrazovky vertikalny pas.Ale osciloskopom som nameral,ze vychilovacie priebehy su v poriadku,merane priamo na vychilovacich cievkach.Napatia z VN trafa su
tiez v poriadku aj kondenzatory v horizontalnej casti su OK-merane ESR aj kapacita.meral som aj tranzistory na doske obrazovky.Uz ma napada len VN trafo alebo nejaka dobra rada
mirdo8 píše:kontrolna otazka,na anode maju byt kladne impulzi s napatim Ušš asi 25keV alebo je to efektivna hodnota,lebo tam mam nejake zdeformovane
impulzi a tusim tam maju byt pekne kopceky podobne ako na colectore
horiz.tranzistora.