Smazat
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
- TechniXHACKer
- TechniXHACKer
- TechniXHACKer
- TechniXHACKer
- Premekapac
Přemek
TechniXHACKer píše:...Mezi židlý ... Jak jsme psal ... sestavi ljsem ... a nikdy jsme žádnej závažnej kyx neudělal. Jen mě prostě sere že asusku normálně zapojím ... druhý den zapnu a jsou mrtvé, ...že to bude vada ve zrdoji a kdo ví za jaký kraviny, ale já vám řeknu něco jiného! Dávám osvědčené desky a ty kompy jdou bez problému...
Koukám že i češtinu hackuješ docela fest hákem... Ono to bude asi souviset... Když máš tedy své osvědčené značky, proč ses pustil do ASUSu?
ASUS fakt není to nejlepší aspoň podle toho jak si na to hraje, ALE ono fakt záleží na tom, z čeho si člověk může vybírat a co je místně nejváženější. Pokud musí volit z ASUS, tak si samozřejmě vybírá z těch nejméně problémových a podle cenové relace a chtěného výsledku a ono to pak bez problémů funguje. To samé ale platí i pro MSI a GIGABYTE ! I tam si člověk musí vybírat a i tam jsou reklamace. Tento týden mi došla oblíbená značka desky od Gigabytu a musel jsem vybírat mezi Asus a MSI. Asus byl tedy hroznej hnus a vzal jsem MSI. Byly tam komponenty od Foxconnu, to bylo fakt na zvracení, ale fungovala bez problémů.
Je to určitě taky jen na zvyku, ale pokud musím dodávat např. 12 PC měsíčně a nesmí tam být reklamace po dobu tří let, tak mi zbývají jen desky od GA.
- TechniXHACKer
- TechniXHACKer
- TechniXHACKer
Teď se mi vrátil jeden PC,který začal padat.Po otevření bylo jasné proč.Chladič procesoru byl jedna velká koule mastného prachu.Po vyčištění vše jede jak má.Počítač je z roku 2000,deska ASUS CUSL2,nějakej celeron.Počítač jede na W2K na strojní dílně jako DNC server.Doba provozu je 9let 365/24,bez HW a SW závad.
Je ale pravda že asusky pod cca 2000kč nemají smysl kupovat,do levných sestav dávám GIGABYTE a do etrémně levných FOXCON