Zesilovač s tda7265
Moderátor: Moderátoři
- merlin-alfa
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsem se spletl, tak mě neberte vážně. Možná to přeháním s pitím
Lukas-Peca píše:Omlouvám se, asi jsem blbej, ale v tom datasheetu, co sem Merlin poslal, je schéma stereo zesíku se symetrickým napájením označené jako fig. 16.
Merlin zadny datasheet neposilal, proto nevim o obrazku 16 se schematem. Jediny datasheet poslal Cust a tam je na obrazku 16 layout desky. Schema je na obrazku 15.
Lukas-Peca píše: Na tom schématu, co sem poslal jako obrázek, je jeden repro připojený přes odpor na invertující vstup zesilovače.
Pravda
Lukas-Peca píše:Druhému repro chybí v Boucherotově členu odpor. DPS je nicméně dobře, kromě kondíků, jak naznačila Andrea.
Jestli je DPS podle toho schematu, co poslal Merlin, tak je zarucene blbe. tezko soudit, kdyz nejsou popsany vystupy na repro z desky(pokud tam nejaky vubec jsou).
Lukas-Peca píše:Pokud jsem se spletl, tak mě neberte vážně. Možná to přeháním s pitím![]()
Neres...ja mam co povidat
Takze zaver...prehlidl jsem jeste spustu chyb, ktere se v te PRASECINE schovaly, je to hrozne neprehledny.
A u toho MUTE by to chtelo nejaky vypinac.
Doufam ze uz to snad bude vsechno...uf.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
- merlin-alfa
Funguje výborně ale jen na vysokou hlasitost a jen 1 kanál...
- merlin-alfa
merlin-alfa píše:Plošňák je určitě správně, tam bude jiná bota
Jestli mas na vystupu zkrat, tak bude bud v haji IO, nebo mas zkrat na tistaku
merlin-alfa píše:já totiž všechny součástky povytahoval z desek co jsem měl doma
Doufam, ze jsi je vsechny promeril, nez si je pouzil
-
merlin alfa