Orion tv3782DK- obtížné vyvolání ze st-by

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od pajosek2 »

Na bázi tranzistoru 7575 je přivedeno napětí 11V,tak zkontroluj jestli je v pořádku při náběhu. Pak se zaměř ne sekundár VN trafa.Pokud telka nedostane informaci o náběhu systému možná nespustí.Zkontroluj napájení vertikálu.

Jen tak mimochodem,máš osciloskop?
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Peta-cb »

Děkuji za tip. Kouknu nato. Jinak jsem hledal v rks ale bezůspěšně opět. No a s osc, jak se to veme mam 486 s kartou jenže celý to stěhovat v dílně místo nemam nato... ale co mi zbyde, eště že ta tv je jen 14" :)
kokun

#18 Příspěvek od kokun »

Peta-cb píše:Děkuji za tip. Kouknu nato. Jinak jsem hledal v rks ale bezůspěšně opět. No a s osc, jak se to veme mam 486 s kartou jenže celý to stěhovat v dílně místo nemam nato... ale co mi zbyde, eště že ta tv je jen 14" :)

To se máš - zato já mám v dílně několik 28" a 29"-covek (samé "špeky") :roll: :lol:
Honza - kokúň
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Peta-cb »

kokun píše:
Peta-cb píše:Děkuji za tip. Kouknu nato. Jinak jsem hledal v rks ale bezůspěšně opět. No a s osc, jak se to veme mam 486 s kartou jenže celý to stěhovat v dílně místo nemam nato... ale co mi zbyde, eště že ta tv je jen 14" :)

To se máš - zato já mám v dílně několik 28" a 29"-covek (samé "špeky") :roll: :lol:
Jo jooo však znám co si budem povídat :D jinak mam 100chutí vzít kladivo... :opravar:
Peta-cb
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Peta-cb »

Takže pánové, tak sem laboroval dále vzal jsem na to i skop prošel jak impulsy do buzení tak i cestu stby a doví co eště a dle schématu to víceméně sedí. Už tedy nevím jak na ten krám i když :opravar: . Tož asi to vrátim aspoň se to nevypíná už. Možná i to zapínání se zlepšilo. Nechám je to zkoušet a uvidí se dál-naštěstí známí. Jinak vám moc děkuji za pomoc a strávený čas nad tímto pekelným strojem :wink:
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“