Prosím o zasvěcené názory na tuto záležitost. Děkuji za reakce. Quest
Kompatibilita DVD-R a mechanik
Moderátor: Moderátoři
- Quest
Kompatibilita DVD-R a mechanik
Prosím o zasvěcené názory na tuto záležitost. Děkuji za reakce. Quest
- Přílohy
-
Verbatim1.jpg- (96.3 KiB) Staženo 70 x
- Quest
stepa píše:Mas pouzivat pluska a ne minusyS nimi nemam nikde problemy. Minusy jsem nikdy nekupoval, drive jsem o tom neco cetl a tam o nich moc kladne nemluvili(je to uz nejaky rok zpatky, ani nevim kde a co to bylo).
Minuska jsou více kompatibilní na starých stolních DVD přehrávačích. A navíc potřebuji "printable".
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Nebyly to treba padelky? Skutecnej vyrobce se da zjistit treba pomoci Nero InfoTool.
Co se týče vypalovaček, tak jsem s LG neměl jediný problém. Kdysi u některých někdo vykládal blbosti, ale po přehrátí novějším firmfarem přímo u něho šlo vše normálně. LiteOn jsou samozřejmě také dobré, ale dodával jsem je jen párkrát. Pokud má někdo doopravdy problémy s LG tak by mohl vědět i o jakou jde značku (typ) a mohl by to k tomu napsat. Jinak je to jen JPP.
forbidden píše:Ja pouzivam vicemene jen Verbatim DVD-R DL+ a nikdy jsem s nima nemel problemy. Doma mam vypalovacku Asus (OEM asi Lite-On), Samsung, Pioneer a nejakou v notasu. V Praci je mix vseho moznyho na cca 100 PC a vzdycky vsechny Verbatimy fungovaly a funguji. Zakosum dodavam ted vetsinou Samsungy, nebo LG. Nejaky problemy jsem mel s LG, ale to bylo spis vyrobni vadou. Jinak jsem zkousel jeste NEC, TEAC (kdyz jeste fungoval) a taky nikdy zadnej problem s Verbatimama.
Nebyly to treba padelky? Skutecnej vyrobce se da zjistit treba pomoci Nero InfoTool.
No také bych řekl, že to vypadá na napodobeninu, přeci Verbatinky vypadají jinak, nebo se mýlím
Ale jde o to kde byly vyrobeny...jak znamo je vice jakosti kvality.
http://www.verbatim-images.com/includes/binary_details_verimages.php?show=1&id=14827
- Quest
to forbidden: Nero InfoTool píše toto:
- Přílohy
-
InfoDisk1.jpg- (14.29 KiB) Staženo 97 x
- Quest
- Přílohy
-
diskuseLiteOn.jpg- (82.03 KiB) Staženo 90 x
-
pepik9