K čemu je dobrá termovize

Kamerové a video systémy. Kamery, multiplexery, HDD videa, kvadrátory, videoservery, ochranné a dohledové systémy

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
echinus
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od echinus »

Takhle kazit lidem živnost... :lol:
Žádné množství pokusů nikdy nemůže dokázat, že jsem měl pravdu. Jeden pokus však kdykoliv může dokázat, že jsem se mýlil.........(Albert Einstein).
Sendyx

#3 Příspěvek od Sendyx »

To si člověk chce vypěstovat kvalitní konopí, aby si moh utkat šaty z přírodního materiálu, vhodného pro alergiky, a dělá se kolem toho rozruch :roll:
Crifodo

#4 Příspěvek od Crifodo »

Sendyx píše:To si člověk chce vypěstovat kvalitní konopí, aby si moh utkat šaty z přírodního materiálu, vhodného pro alergiky, a dělá se kolem toho rozruch :roll:

Mám ten pocit, že bavlna není o nic méně přírodnější a asiati ti bavlněným šatem zaplaví :twisted:
Konopné šatstvo bylo nařízeno nositi mám ten pocit lidem, kteří zhřešili proti víře pravé (lehčí formy, závažnější provinění bylo vyřešeno očistnou hranicí).
Dále mám neurčitý pocit (fakt jen neurčitý), že provaznický cannabis není botanicky přesně ten, na kterém ujíždějí fetki.
Zvláštní je hlavně jedna věc. Pěstírny jsou určitě lukrativní, a přesto se jim věnujou jak vidno hlavně naši žlutí spoluobčané. Kdejaký vágus ze squotu by si takhle přišel na pěkný peníze, ale ty zahrádky frčí u žlutých. Čím to?
Evidentní je, že Íčko bude řešit spíš to, jak na každou mýtnou bránu namontovat ještě dalších 8 kamer, na ty řidiče, kteří mají dálniční známku nakřivo a kteří vyjeli bez zimních gum... :twisted:
Myslím, že nám (zase) v souvislosti se žlutýma něco uteklo.
jasin

#5 Příspěvek od jasin »

Termokamera má rozlišení na 0,01°C a nezjistila jen velké zdroje tepla. Viděli s ní prakticky dovnitř, jako by měli plánek všech spotřebičů. Dá se totiž nastavit, aby každá setina °C byla jinou barvou. Na panelákách je vidět nejen, kde jsou radiátory, ale i kudy vedou trubky, i zpátečka.
Svět vypadá dobře jen při pohledu přes koňské uši.
PavelFF

#6 Příspěvek od PavelFF »

Crifodo píše:Zvláštní je hlavně jedna věc. Pěstírny jsou určitě lukrativní, a přesto se jim věnujou jak vidno hlavně naši žlutí spoluobčané. Kdejaký vágus ze squotu by si takhle přišel na pěkný peníze, ale ty zahrádky frčí u žlutých. Čím to?
Jestli to nebude tím, že je s tím dost starostí a práce.
breta1

#7 Příspěvek od breta1 »

Ted jsem se vydesil. Kdyz budu mit horecku a budu sedet na hajzlu, tak oni uvidi, co tam delam?
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

breta1 píše:Ted jsem se vydesil. Kdyz budu mit horecku a budu sedet na hajzlu, tak oni uvidi, co tam delam?

Jo a dokud nezchladne na teplotu okolí budou moct sledovat i cestu toho, co tam vyprodukuješ. Takže je všem jasné, k čemu ta veškerá technika vlastně je - k h***u...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hill
Administrátor

#9 Příspěvek od Hill »

Asi na to mají hoši přesnější techniku, tady nikoho vidět není, natož na hajzlíku, ten je ale v jádře, takže dokonale rozostřený. Proto ani případné letící exkrement, třebas horečnaté, není vidět. Zato jsou vidět konzole radiátorů, umístění zásuvek v druhé vrstvě panelů (za krabicemi totiž není izolace), přenos tepla armaturou do spár i větrací výdechy.
Docela mě překvapilo, že hobrový a olištovaný sendvič balkonové stěny izoluje tak dobře.
Asi při té investici do vytápění pěstírny nějak nezbylo na ty izolace. Ale ono se tam musí nějak topit i větrat, tak by to bylo vidět jinde.
Přílohy
termokamera.jpg
Taková menší ukázka
(58.2 KiB) Staženo 326 x
col na mol

#10 Příspěvek od col na mol »

Nemám rád ludí ktorý berú drogy
Najme colníkov :wink:
mili.

#11 Příspěvek od mili. »

Nadupanejšou hračkou je milivízia.
Dostupnosť podobná termovízii v jej počiatkoch.
Odpovědět

Zpět na „Kamerová technika“