K čemu je dobrá termovize
Moderátor: Moderátoři
Sendyx píše:To si člověk chce vypěstovat kvalitní konopí, aby si moh utkat šaty z přírodního materiálu, vhodného pro alergiky, a dělá se kolem toho rozruch
Mám ten pocit, že bavlna není o nic méně přírodnější a asiati ti bavlněným šatem zaplaví
Konopné šatstvo bylo nařízeno nositi mám ten pocit lidem, kteří zhřešili proti víře pravé (lehčí formy, závažnější provinění bylo vyřešeno očistnou hranicí).
Dále mám neurčitý pocit (fakt jen neurčitý), že provaznický cannabis není botanicky přesně ten, na kterém ujíždějí fetki.
Zvláštní je hlavně jedna věc. Pěstírny jsou určitě lukrativní, a přesto se jim věnujou jak vidno hlavně naši žlutí spoluobčané. Kdejaký vágus ze squotu by si takhle přišel na pěkný peníze, ale ty zahrádky frčí u žlutých. Čím to?
Evidentní je, že Íčko bude řešit spíš to, jak na každou mýtnou bránu namontovat ještě dalších 8 kamer, na ty řidiče, kteří mají dálniční známku nakřivo a kteří vyjeli bez zimních gum...
Myslím, že nám (zase) v souvislosti se žlutýma něco uteklo.
breta1 píše:Ted jsem se vydesil. Kdyz budu mit horecku a budu sedet na hajzlu, tak oni uvidi, co tam delam?
Jo a dokud nezchladne na teplotu okolí budou moct sledovat i cestu toho, co tam vyprodukuješ. Takže je všem jasné, k čemu ta veškerá technika vlastně je - k h***u...
A kutilmile - nelituju tě
Docela mě překvapilo, že hobrový a olištovaný sendvič balkonové stěny izoluje tak dobře.
Asi při té investici do vytápění pěstírny nějak nezbylo na ty izolace. Ale ono se tam musí nějak topit i větrat, tak by to bylo vidět jinde.
- Přílohy
-
termokamera.jpg- Taková menší ukázka
- (58.2 KiB) Staženo 326 x