Pomoc s opravou sluchátek (Brno)
Moderátor: Moderátoři
-
Jezy
Pomoc s opravou sluchátek (Brno)
Blbnou mi sluchátka kvůli konektoru a potřeboval bych jej vyměnit. Nový konektor jsem si už koupil, ale nemám pájku, takže to doma neopravím. Nevíte někdo prosím o nějaké opravně v Brně, kde by mi to opravili? Nebo případně - není tady někdo, komu bych mohl sluchátka přinést a za nějakých 150 korun mi to připájel? Kdyžtak mi zavolejte na č. 605 107 561. Díky Moc!
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
Jezy píše:Ahoj,
Blbnou mi sluchátka kvůli konektoru a potřeboval bych jej vyměnit. Nový konektor jsem si už koupil, ale nemám pájku, takže to doma neopravím. Nevíte někdo prosím o nějaké opravně v Brně, kde by mi to opravili? Nebo případně - není tady někdo, komu bych mohl sluchátka přinést a za nějakých 150 korun mi to připájel? Kdyžtak mi zavolejte na č. 605 107 561. Díky Moc!
Zajdi v Brně na Jardou "Krysatcem", ten tě to vymákne. Kontakt viz http://krysatec.benghi.org/
Killroy
Jezy píše:Ahoj,
Pokud se pojedes svezt na kolo do Pratru klidne je vezmi s sebou,nez vypijeme kafe je to hotove
P.S. Brnensky bus stoji nedaleko
Nakoniec som to vyriesil tak, ze som sluchadla zapojil na nejaky zdroj signalu a sondou osciloskopu isiel po kabli. Meral som to dost dlho, kym som urcil, kde je to prerusene, ale nakoniec sa to podarilo - bolo to v mieste, kde sa dvojity kabel rozdeluje na dva.
-
james cool