INTERNET EXPLORER

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
dusan94

INTERNET EXPLORER

#1 Příspěvek od dusan94 »

Mam problem:
Pustim si internet explorer a pokazde musim odklikat a zobrazi sa stranka - vid v prilohe.
Domacu stranku mam nastavenu inu...
Viete mi poradit?
Dik
Přílohy
obraz.JPG
(177.92 KiB) Staženo 127 x
Davidus
Zablokován
Zablokován

#2 Příspěvek od Davidus »

přejdi na firefox
petus
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od petus »

Firefox,Opera,Google Chrome ty vyhledávače jsou lepší.:-)
Pokud něco chcete a neodpovídám,pošlete SZ :)
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Cokoliv jiného, jen ne tenhle IE-MS zmetek - Opera, FireFox, Safari, i ten Chrome je lepší, než Explodér od Mrd.kosoftu. Bohužel, nelze ho z kompu vymést definitivně, je na něm závislých příliš mnoho součástí systému. Aspoň že se dá jako výchozí nastavit i jiný prohlížeč a na Explodér lze aspoň tak zapomenout.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ZdenekHQ »

Firefox, Opera, Thunderbird, Foxit reader - jak krásně znějí tyto názvy.

Co mě doopravdy nasere, když při instalování např. AcroRead 6.0 CE na pracovní mašině s WIN98SE se vehementně dožaduje do-instalace IE 5.5, jinak se instalace ukončí. Další perličkou je srovnání rychlosti nabíhání Foxitu a Acrobata. Jediná věc, kde Acrobat vyhrává, je stabilita....

Pryč s MS :!:
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

Vždyť to píšu:
EKKAR píše:...Bohužel, nelze ho z kompu vymést definitivně, je na něm závislých příliš mnoho součástí systému...

Ten zmetek je natolik včleněnej do Woken, že bez něj nedokážou existovat - a protože součástí IE jsou i venkovní přístupy, všude, kde se vetře tenhle zmetek, hrozí obecně připomínané průniky nežádoucích "uživatelů" zvenčí...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Nagant

#7 Příspěvek od Nagant »

dusan94 píše:Viete mi poradit?

Tady máš, jak na to:
http://social.msdn.microsoft.com/Forums ... 6bb0ebae5/
keemo

#8 Příspěvek od keemo »

Tu stranku treba fyzicky vyplnit pri pripojenom nete :) inak sa bude spustat stale dokola...mam to overene,pokial sa to nevyplni tak stale.
p32

#9 Příspěvek od p32 »

Úplně se stydím přiznat, že IE používám všude, stále a bez problémů. Mám sice instalované FF a Operu, ale FF je fakt pomalé i po opakovaném spuštění a Opeře jaksi moc nemůžu přijít na chuť. Snad SeaMonkey je docela dobrá, ale všechny tyto hračky jsou dobré jen do určité míry. Do banky se přes ně nedostanu a na interent mi stále stačí IE. Snad jen malá připomínka. Mám IE6 a nechápu, co ty sadistické uživatele nutí k instalaci IE7, to je fakt humus alá Vista.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Jenys »

IE 7 je fakt děs. Nechápu proč něco inovovaného je spíš horší, než lepší. Používám FF, jeho používání je intuitivní, tedy bez zjevných problémů pro kohokoli a je stále aktuální. Nějaké chybičky se tam najdou, ale o tom nestojí za to ani mluvit. Zkoušel jsem Operu, ale nějak jí nemůžu přijít na chuť, abych na ní přešel definitivně. To, co nabízí FF, Opera nemá. Třeba mi chybí ve vyhledávači nahoře vpravo možnost spustit vyhledávání, jako to má FF. Pokud tam mám Google, jde to Enterem, když vyberu třeba Slunečnici, Enter nezapne vyhledávání. Možná něco dělám blbě, ale FF to tam má v pohodě :D
U mě vítězí FF. Jen někdy pustím něco v IE 7. Zdá se mi nepřehlednější než původní IE 6. Ale tam je potřeba tu úvodní obrazovku vyplnit a potvrdit, aby to dalo pokoj :wink:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
p32

#11 Příspěvek od p32 »

Abych se opravil, tak x let používám nádstavbu pro IE6 - Maxthon. Protože je to nad IE, tak píšu, že používám IE, ale ten spouštím jen někdy. FF mi zatím to, co mám v Maxthonu, tak jaksi nedovedla nahradit lepším. Je pravda, že některé ptákoviny asi nepotřebuji.
EKKAR

#12 Příspěvek od EKKAR »

Já standartně používám Operu, konečně se asi před půl rokem rozhoupala i moje banka a umožňuje internetbanking i prostřednictvím tohoto prohlížeče. Explodér je v PC jen z nutnosti, kvůli jeho provázanosti se systémem. FireFox je doplňkový prohlížeč, na věci, které Opera odmítá provést - třeba na webu skoda.cz je plánovač trasy (routeplanner) - v Opeře se výsledek hledání dá vytisknout jen jako textová tabulka/itinerář, Firefox korektmě vyziskne i mapku. Na některé speciální weby používám Safari.
Nagant

#13 Příspěvek od Nagant »

Taky provedu "coming out". :wink: Jsem velkým příznivcem Opery, MS používám tam, kde Opera prostě nejde, třeba stránky T-Mobile, alespoň donedávna tvrdě vzdorovaly. Samozřejmě Windows Update.

"On-line" daňové přiznání jde jen v IE, ale V IE7 jsem neuspěl, i když jsem vše nastavil dle nápovědy, prostě IE7 prý blokuje vyskakovací okna a konec.
V MSIE 6 to chtělo novou Javu a pak to šlo vyplňovat hned. Ale stejnak radši podávám vyplněné v papírové podobě.

Zas mám stránky, které mi v práci jdou jen v Opeře, a v MSIE 7 nikoli. Doma mi jdou jak v Opeře, tak v MSIE 6.

Firefox mi nějak nepřirostl k srdci, možná taky proto, že mi nefungoval přes Winproxy (MSIE a Opera v pohodě).
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“