INTERNET EXPLORER
Moderátor: Moderátoři
INTERNET EXPLORER
Pustim si internet explorer a pokazde musim odklikat a zobrazi sa stranka - vid v prilohe.
Domacu stranku mam nastavenu inu...
Viete mi poradit?
Dik
- Přílohy
-
obraz.JPG- (177.92 KiB) Staženo 127 x
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Co mě doopravdy nasere, když při instalování např. AcroRead 6.0 CE na pracovní mašině s WIN98SE se vehementně dožaduje do-instalace IE 5.5, jinak se instalace ukončí. Další perličkou je srovnání rychlosti nabíhání Foxitu a Acrobata. Jediná věc, kde Acrobat vyhrává, je stabilita....
Pryč s MS
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
EKKAR píše:...Bohužel, nelze ho z kompu vymést definitivně, je na něm závislých příliš mnoho součástí systému...
Ten zmetek je natolik včleněnej do Woken, že bez něj nedokážou existovat - a protože součástí IE jsou i venkovní přístupy, všude, kde se vetře tenhle zmetek, hrozí obecně připomínané průniky nežádoucích "uživatelů" zvenčí...
dusan94 píše:Viete mi poradit?
Tady máš, jak na to:
http://social.msdn.microsoft.com/Forums ... 6bb0ebae5/
U mě vítězí FF. Jen někdy pustím něco v IE 7. Zdá se mi nepřehlednější než původní IE 6. Ale tam je potřeba tu úvodní obrazovku vyplnit a potvrdit, aby to dalo pokoj
"On-line" daňové přiznání jde jen v IE, ale V IE7 jsem neuspěl, i když jsem vše nastavil dle nápovědy, prostě IE7 prý blokuje vyskakovací okna a konec.
V MSIE 6 to chtělo novou Javu a pak to šlo vyplňovat hned. Ale stejnak radši podávám vyplněné v papírové podobě.
Zas mám stránky, které mi v práci jdou jen v Opeře, a v MSIE 7 nikoli. Doma mi jdou jak v Opeře, tak v MSIE 6.
Firefox mi nějak nepřirostl k srdci, možná taky proto, že mi nefungoval přes Winproxy (MSIE a Opera v pohodě).