Projekční televize SAMSUNG, rozplizlá červená
Moderátor: Moderátoři
Projekční televize SAMSUNG, rozplizlá červená
Zatím jsem zkoušel:
- prohodit vývody k jednotlivým "tryskám" ode dvou obvodů STR (které jsou pravděpodobně tříkanalové zesilovače a řídí asi vychylování) a červená je pořád špatná, zkusil jsem vyměnit i IO TDA 6111Q na desce co je na patici červené "trysky" a pořád stejné.
Můžete mi prosím zkusit poradit co dál, nakopnout správným směrem? Může být i vadná ta červená "tryska" (obrazovka)?
Rád bych to nějak rozchodil, TV má pip, umí zobrazit 9 programů, má dolby surround prologic, 100hz atd...
Díky za rady!
Dalik
Nicmene, zkusil jsem doostrovacim trimrem cervenou barvu doostrit, ale pri vytoceni trimru doprava se nekolikrat silne zablesklo na pati¨ci cervene obrazovky a tv zhasla. Nyni nejde obraz, zvuk jde, obrazovky zhavi, ale asi nejde VN (nemel jsem bohuzel cas vice zkoumat).
Cim to muze byt, ty vyboje? A co asi mohlo odejit, vn trafo nebo tranzistor pred nim? Diky za rady.
PS: tým štelovaním si asi pridal na červenej priliš a mohlo dojsť k prierazu neviem projekčnu TV som ešte nerobil neviem ake su tam napetia na RGB konci daj pripadne dolu paticu z obrazovky a pomeraj či nie je niečo v skrate
-
Návštěvník
-
Návštěvník
http://img.enter4u.eu/PICT2776fde8.JPG