Letní čas na EB
Moderátor: Moderátoři
Letní čas na EB
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Tahle funkce je standartně v zamítnuté trojkové verzi, tudíž by to bylo nošením dříví do lesa, a ty činčurádičky už taky skončily, nějak jsem na ně ztratil chuť. Važ si toho, co je a co funguje.
Jinak je to bordel serveru a funkce date, nikoliv fóra.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
to si říkám každý ráno, když si jdu pro housky a jogurt a krám tam ještě stojí, housky mají a za pultem prodavačka která mluví českyZdenekHQ píše:Važ si toho, co je a co funguje.
jsem si dobře vědom, že na podzim tam může být výloha zatlučená prknama nebo v lepším případě žlutá dáseň a mňoukání "tětěťai?"
No tak jsem to aspoň zkusil
viz vedle vlákno o vypalování audioCD Nerem.
Crifodo píše:to si říkám každý ráno, když si jdu pro housky a jogurt a krám tam ještě stojí, housky mají a za pultem prodavačka která mluví českyZdenekHQ píše:Važ si toho, co je a co funguje.
Je třeba si toho skutečně vážit. Já dneska po ránu: prodavačka nemluvila vůbec a k tomu měli v akci Eurojogurt, tři druhy za neuvěřitelných 2,90Kč. Ani jsem neměl odvahu se podívat co je jeho obsahem. Asi vápenná voda..
Sry za OT..
Killroy
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
P.S. Abych nekřivdil PHP a DATE - date vrací mimo jiné i "příznak", zda platí či neplatí letní čas, pak je potřeba generované datum ve scriptu korigovat. Proč to autoři nuke neudělali, nevím. Asi jim dělala problém půlnoc.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]