Letní čas na EB

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Crifodo

Letní čas na EB

#1 Příspěvek od Crifodo »

Dotaz pro vylepšovatele EB, opravdu by vedle barevných činčurádiček, výpisů za 72h, 48h atd., nešlo přilepit i skript který by kopíroval aktuálně úřední přidělený čas, tj. sám posunul letní na zimní a zpět, i do zobrazování příspěvků? jestli budu přispívat přechodně do EB ze služebky v Surinamu a v Petropavlovsk-Kamčatském, slibuju že nebudu remcat :twisted:
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ZdenekHQ »

Zvolil jsi špatnej hrob.

Tahle funkce je standartně v zamítnuté trojkové verzi, tudíž by to bylo nošením dříví do lesa, a ty činčurádičky už taky skončily, nějak jsem na ně ztratil chuť. Važ si toho, co je a co funguje.

Jinak je to bordel serveru a funkce date, nikoliv fóra.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Crifodo

#3 Příspěvek od Crifodo »

ZdenekHQ píše:Važ si toho, co je a co funguje.
to si říkám každý ráno, když si jdu pro housky a jogurt a krám tam ještě stojí, housky mají a za pultem prodavačka která mluví česky :twisted:
jsem si dobře vědom, že na podzim tam může být výloha zatlučená prknama nebo v lepším případě žlutá dáseň a mňoukání "tětěťai?"

No tak jsem to aspoň zkusil :wink: ber to jako omyl z časů kdy se (zdálo) dělalo věci tak, že třeba sw sloužil člověku a ne naopak :roll:
viz vedle vlákno o vypalování audioCD Nerem.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Habesan »

Crifodo píše: nebo v lepším případě

To je IMHO ten horší případ.
Killroy
Moderátor

#5 Příspěvek od Killroy »

Crifodo píše:
ZdenekHQ píše:Važ si toho, co je a co funguje.
to si říkám každý ráno, když si jdu pro housky a jogurt a krám tam ještě stojí, housky mají a za pultem prodavačka která mluví česky

Je třeba si toho skutečně vážit. Já dneska po ránu: prodavačka nemluvila vůbec a k tomu měli v akci Eurojogurt, tři druhy za neuvěřitelných 2,90Kč. Ani jsem neměl odvahu se podívat co je jeho obsahem. Asi vápenná voda..

Sry za OT..

Killroy
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ZdenekHQ »

Jinak k letnímu času - směr profil a časové pásmo. Nastavit GMT+2hod a na podzim opět šoupnout zpátky. Kdyby bylo po mým, nechám letní čas natrvalo, nejsem slepice.

P.S. Abych nekřivdil PHP a DATE - date vrací mimo jiné i "příznak", zda platí či neplatí letní čas, pak je potřeba generované datum ve scriptu korigovat. Proč to autoři nuke neudělali, nevím. Asi jim dělala problém půlnoc.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“