konverzia MP3 na Audio CD

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#16 Příspěvek od EKKAR »

Já osobně teda používám taky ten soft Ashampoo - a vždycky když něco odinstalovávám, následně projedu komp několika nezávislými čističi, aby mi v něm zůstalo co nejméně právě těch zbytkových "vešek".
Používám CCleaner, následně nechám komp projet Advanced Windows Care 2 a Registry Cleanerem. Sice mi to celé zabere cca půl hodiny, ale můžu říct, že po takovém "durchpucungu" by v kompu nemělo zůstat vůbec nic.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
gino

#17 Příspěvek od gino »

Na konverziu z niečoho do audio CD používam MediaMonkey http://www.mediamonkey.com
Medicínu na plnú verziu nájdeš v pohode na webe.
tornado6

#18 Příspěvek od tornado6 »

Páni moji chlapi ja som ani nedúfal v taký velký záujem, ale Ďakujem vám za odpovede poriešil som to cez ten programík .
Najskôr som to skonvertoval na format WMA a potom to už išlo pridať aj v NERO 7 a vytvoril mi Audio CD bez problemov.
PS:Ďakujem a majte sa. :wink:
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Jenys »

EKKAR píše:Já osobně teda používám taky ten soft Ashampoo - a vždycky když něco odinstalovávám, následně projedu komp několika nezávislými čističi, aby mi v něm zůstalo co nejméně právě těch zbytkových "vešek".
Používám CCleaner, následně nechám komp projet Advanced Windows Care 2 a Registry Cleanerem. Sice mi to celé zabere cca půl hodiny, ale můžu říct, že po takovém "durchpucungu" by v kompu nemělo zůstat vůbec nic.

Také používám CCleaner a Advanced SystemCare 3, je to lepší než Advanced Windows Care 2. Na jedno kliknutí to udělá práci za mě a CCleaner už ani nic moc nenajde. Ale to netrvá půlhoďku, je to tak vše do deseti minut hotové, aspoň u mě :D
Přemýšlel jsem o profi Advanced SystémCare, ale nemám zkušenost s kupováním licencí na webu v angličtině. Potřeboval bych se s nimi domluvit, ale jak, když neumím anglicky :cry: Kreditkou se bojím platit na Inetu, tak spíš, kdyby to šlo na dobírku, ale tam není tato možnost. Nedalo by se u nás najít nějaké zastoupení v ČR :?:

Nemáš prosím nějakou radu jak bych to mohl udělat :?: Díky :D

Omlouvám se za tyto mé dotazy :wink:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
EKKAR

#20 Příspěvek od EKKAR »

Radu nemám - já používám free verzi. CCleaner i Registry cleaner jsou taky free.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Jenys »

EKKAR píše:Radu nemám - já používám free verzi. CCleaner i Registry cleaner jsou taky free.

Já také používám free verzi, ale když jsem koukal na rozdíly mezi free a profi, tak ten placený přeci jen umí víc. Stojí 19 95 €. No tak zatím asi vydržím jen s Free. :wink: Díky za odpověď :D
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od ZdenekHQ »

Kdybyste chtěli provádět nějaký velký "manévry" bez logů, tak si vyrobte obraz "čistýho" disku jen s funkčním softem a jednou za týden s ním přepište aktuální systém. Následně postahujte aktualizace, obnovte obraz/zálohu disku a můžete v klidu zas týden vyvádět, co se vám zlíbí a za co vás stejně jednou zavřou 8-)

Dokumenty atd. musíte mít samozřejmě na jiným disku.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Quest

#23 Příspěvek od Quest »

to tornado6. Již jsi dávno problém vyřešil, ale nechápu proč jsi se drbal levou rukou za pravým uchem. Proč WMA? Používáš NERO 7, máš tedy dvě možnosti:
1. Použiješ přímo NERO aplikaci "make audio CD", do kterého přetaháš své MP3 a pálíš jako Audio CD. (čas cca 10 min/CD)
2. Použiješ aplikaci "Wave editor" ve kterém MP3 otevřeš, dle potřeby upravíš a uložíš jako WAV, tento přímo přetaháš do nové kompilace a pálíš též jako Audio CD. (Práce na 30min/CD i s vypálením).
Přílohy
Make audio CD .jpg
(32.05 KiB) Staženo 114 x
Odpovědět

Zpět na „Software“