konverzia MP3 na Audio CD
Moderátor: Moderátoři
Používám CCleaner, následně nechám komp projet Advanced Windows Care 2 a Registry Cleanerem. Sice mi to celé zabere cca půl hodiny, ale můžu říct, že po takovém "durchpucungu" by v kompu nemělo zůstat vůbec nic.
A kutilmile - nelituju tě
Medicínu na plnú verziu nájdeš v pohode na webe.
EKKAR píše:Já osobně teda používám taky ten soft Ashampoo - a vždycky když něco odinstalovávám, následně projedu komp několika nezávislými čističi, aby mi v něm zůstalo co nejméně právě těch zbytkových "vešek".
Používám CCleaner, následně nechám komp projet Advanced Windows Care 2 a Registry Cleanerem. Sice mi to celé zabere cca půl hodiny, ale můžu říct, že po takovém "durchpucungu" by v kompu nemělo zůstat vůbec nic.
Také používám CCleaner a Advanced SystemCare 3, je to lepší než Advanced Windows Care 2. Na jedno kliknutí to udělá práci za mě a CCleaner už ani nic moc nenajde. Ale to netrvá půlhoďku, je to tak vše do deseti minut hotové, aspoň u mě
Přemýšlel jsem o profi Advanced SystémCare, ale nemám zkušenost s kupováním licencí na webu v angličtině. Potřeboval bych se s nimi domluvit, ale jak, když neumím anglicky
Nemáš prosím nějakou radu jak bych to mohl udělat
Omlouvám se za tyto mé dotazy
EKKAR píše:Radu nemám - já používám free verzi. CCleaner i Registry cleaner jsou taky free.
Já také používám free verzi, ale když jsem koukal na rozdíly mezi free a profi, tak ten placený přeci jen umí víc. Stojí 19 95 €. No tak zatím asi vydržím jen s Free.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Dokumenty atd. musíte mít samozřejmě na jiným disku.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Quest
1. Použiješ přímo NERO aplikaci "make audio CD", do kterého přetaháš své MP3 a pálíš jako Audio CD. (čas cca 10 min/CD)
2. Použiješ aplikaci "Wave editor" ve kterém MP3 otevřeš, dle potřeby upravíš a uložíš jako WAV, tento přímo přetaháš do nové kompilace a pálíš též jako Audio CD. (Práce na 30min/CD i s vypálením).
- Přílohy
-
Make audio CD .jpg- (32.05 KiB) Staženo 114 x