Virus a 1.4.2009

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Zmije

#31 Příspěvek od Zmije »

třeba při vypínání uvolňuje paměť, kterou neměl naalocovanou.
Andrea

#32 Příspěvek od Andrea »

Re/de/alokace paměti se snad dělá prostřednictvím služeb OS. Pokud OS dostane od procesu požadavek dealokovat paměť, která procesu nepatří, tak vrátí chybu. To není důvod ke generování nějakých GPFek.
Crifodo

#33 Příspěvek od Crifodo »

Když už tu tak hezky filozofujete nad OS tím a oním, máte někdo osobní zkušenost s OS/2? Jak je to se stabilitou a nabídkou sw?

Ohledně těch spamů a přeposílaných *čovin mám vypozorováno, že 90% powerpointových a wmf hovadin šíří lidi ze školství a státní správy a z toho 90% jsou baby...

Reklamní spam se šíří podle mých poznatků po první indiskrétnosti (zřejmě) finančního nebo živnostenského úřadu a pak si ho už jen pinkají různí ti parazitující ubožáci z "firemní inzerce" a "katalogů firem". To jsou skuteční ubožáci, něco jako dealeři cestovek, kosmetiky nebo roznašeči letáků z Lidlu.
rnbw

#34 Příspěvek od rnbw »

OS/2 je mrtvy.
Maskot

#35 Příspěvek od Maskot »

Mrtvy je to je fakt,ale pokud vim,je jeste dost aplikaci kde spokojene zije.V mem byvalem pusobisti bezel na masine v nepretrzitem provozu,spolu s aplikacemi jako je Coros,Step5 a pod.Stabilita byla dobra,pokud ten cely system spadl,bylo to vinou aplikace pro OS2(rizeni stroje)A bezelo to na zeleze ktere by dnes ani zak zakladni skoly neuznal za vhodne pohledu :D
p32

#36 Příspěvek od p32 »

Tak já měl známého, který zase tvrdil, že právě na OS2 se pozná teprve kvalitní železo.
Maskot

#37 Příspěvek od Maskot »

Co se tyka kvality tak to je fakt,myslel jsem spis vykonove hodnoceni 486 na 100MHz s 250M RAM by asi fakt nenadchlo navzdory vice nez solidnimu provedeni.
Crifodo

#38 Příspěvek od Crifodo »

Mrtvé jsou i W98 a přesto je používám.
Ale zajímalo by mě autentická zkušenost s OS/2, jestli jsou v češtině, co to stojí (stálo), co se na tom dá spustit, stabilita atd., odolnost vůči virům.
Maskot

#39 Příspěvek od Maskot »

Crifodo píše:Mrtvé jsou i W98 a přesto je používám.
Ale zajímalo by mě autentická zkušenost s OS/2, jestli jsou v češtině, co to stojí (stálo), co se na tom dá spustit, stabilita atd., odolnost vůči virům.

Koukni se treba sem
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“