Jak zaplatit 0.00Kč ?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Jak zaplatit 0.00Kč ?

#1 Příspěvek od ZdenekHQ »

Tohle mě už několikrát přišlo :

Dobrý den,

jménem www.sluzby.cz s.r.o. si Vás dovolujeme upozornit, že do 14dnů vyprší platnost našeho dárku pro vás. Můžete se tedy rozhodnout, zda si ponecháte placenou variantu vaší prezentace, se všemi výhodami placených zápisů, nebo vám postačuje verze neplacená. Součástí placené varianty je minieshop, fotogalerie, odkaz na vaše www stránky a mnoho dalších výhod, včetně umístění na předních pozicích našeho katalogu.

Vaši prezentaci, která byla k dnešnímu dni zobrazena 108x, naleznete na této adrese:

http://firma.sluzby.cz/906872-zdenek-se ... elektronic

V této podobě je cena Vašeho inzerátu včetně 19% DPH 0,00 Kč / za kalendářní rok.

Zašlete, prosím, tuto částku na náš bankovní účet:

číslo účtu: 8900049033
kód banky: 2600
variabilní symbol: 906872
specifický symbol: 60387688

Vše o našich zápisech najdete na stránce www.sluzby.cz/o-nas

Váš zápis jsme zpracovali tak, že se zobrazuje ve vyhledávačích jako je seznam, nebo google na předních pozicích.

V příloze Vám zasíláme výzvu k platbě za váš zápis v PDF. Zobrazíte ji např. pomoci programu Adobe Reader, zdarma na této adrese.
Okamžitě po zaúčtování Vaší platby Vám zašleme daňový doklad. Jsme plátci DPH.

Neobdržíme-li Vaši platbu v co nejkratší době, bude se dále Vaše prezentace zobrazovat pouze v podobě název a sídlo firmy v příslušné kategorii a okrese bez telefonních čísel, odkazů na vaše www stránky a dalších kontaktních údajů. Vaši zákazníci vás nadále budou moci kontaktovat, ale pouze emailem. Dále budete vyřazen z naší pravidelné rotace na prvních pozicích katalogu, kde dáváme přednost našim platícím zákazníkům. Váš zápis bude zařazen až za tyto placené zápisy.

Zápis si můžete sami upravit, také aktivovat Váš mini eshop, vložit logo, nebo fotografie přímo na adrese vašeho zápisu, tlačítkem Aktualizovat vpravo nahoře. Vaše přihlašovací údaje jsou:

login:
heslo:

Úpravy, které provedete, budou administrátory zpracovány do dvou pracovních dnů. O jejich povolení budete informováni emailem.

S pozdravem Vaše

www.sluzby.cz s.r.o.
kompletní katalog firem,
služeb a řemesel v ČR
IČ:27452522, DIČ:CZ27452522

Moje odpověď :

Vážení obchodní přátelé,

již dvakrát jsem se pokusil Vám zaslat částku 0,00 Kč, nicméně banka i pošta transakci zamítá jako nesmyslnou. Nezbývá mě tedy, než se spokojit s neplacenou variantou, která mě navíc plně vyhovuje.

A závěrem faktura v pdf :
Přílohy
vyzva_906872.pdf
(85.12 KiB) Staženo 205 x
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od zdenoeddie »

Veril by si mi, ze ked nezaplatis tych 0,00CZKm tak mozu potom od Teba vymahat penale? Neide o tuto konkretnu firmu, ale o ine. Hlavne na tom dobre zarobia tie ktore penale nemaju odvodene od dlznej sumy, ale od doby omeskania :?
Btw v Babicich som bol minuly tyzden, keby som bol vedel,.......
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

No ale pri nulovej cene je lubovolne nenulove penale nekonecno %, cize uzera :lol:
Crifodo

#4 Příspěvek od Crifodo »

pošli jim 5,- a napiš osobní dopis majiteli té firmy, že ses rozhodl jim udělit prémii a pod čarou jim vysvětli, že to jsou normální _ _ _ _ _ _ (to, co náš křupanský premiér občas ukazuje gestem). A je to. Přiště si najdi příčetnější firmu.
bu2520

#5 Příspěvek od bu2520 »

myslím. že jí Zdeňek nehledal, taky mi to přišlo :-)) . Každopádně když vidím v telce různé příběhy lidí kteří s inic neobjednali a pak museli platit tak stříhám ušima, abych se nedostal mezi ně při podobnách mailech
Milan121

#6 Příspěvek od Milan121 »

taky jsem stříhal!! ochrana osoby = 0 ,jsme daleko nesvobodnější jak kdysi,i když jinou formou,nikdo mi to nechce věřit s kým se o tom bavím.Ale stojím si za svým,zamotat se do nějaké tahanice tak přijdeš o prachy které ani nemáš.Svobodně se rozhodnout?pro co pro kterou variantu?neuhlídáš - ošklubají tě.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od workhard »

Mě přišlo z VZP,že mám nedoplatek na pojistném 0,00 Kč a penále asi 149 Kč. No co už... :roll:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Mysteri

#8 Příspěvek od Mysteri »

Ja by som to riešil takto: ísť na poštu, dať pracovníčke pošty za okienkom vypísaný poštový šek na sumu 0,00, povedať ,,sorry" :lol: , zaplatiť poplatok za podanie šeku a vybavené. Už iba preto,že v telke bolo niekoľko krát spomínané, keď nezaplatili to ,,zero", tak prišlo po rokoch to penále... :wink: Takto mám v rukách doklad o zaplatení bezvýznamnej nuly a tá počítačová mašina u dodávateľa ma neberie už ako neplatiča... 8O . Je to síce na hlavu postavené, ale, čo už.... Hlavné je, že mám doklad o zaplatení :P
bu2520

#9 Příspěvek od bu2520 »

to je sice hezké, ale to bych mohl každému kdo má do zadnice otvor a pošle mi nevyžádaný mail ať využiju jeho služeb , mohl posílat nulu za to že od něj nic nechci . A pak by t omohlo jít třeba na inzerenty z letáků kterých mám plnou schránku :-) . Bohužel se soudy mám takovou zkušenost, že není podstatné kde je pravda, ale jak se soudci líbím a jaký k tomu zaujme postoj atd. A to je největší průšvih, že je to loterie s někým se soudit.
Hejnicek

#10 Příspěvek od Hejnicek »

Tohle by me hodne vytocilo.
Proc by ses mel zabyvat necim, co sis zavazne neobjednal?
Vubec bych na to nereagoval.
A navic - poslali ti ten canc doporucene?
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od ZdenekHQ »

Zkouší to a zkouší. Už jednou (kdysi) jsem naletěl na zápis do katalogu firem, stálo mě to tisícovku - to jsou ty vychcávky, že ti něco nabídnou zdarma na zkoušku a pokud to nevypovíš, automaticky to přechází do placeného režimu s platbou předem na rok. Ovšem tohle vyčteš až po pracným pročtení podmínek. Takže jsem to zaplatil, vypověděl a pak jsem jim to celej rok připomínal, protože tlačítko "vypovědět smlouvu" sice na webu v adminitraci existovalo, ale na nic rereagovalo, stejně, jako oni.

Momentálně všem říkám - napište do google moje jméno, podívejte se, na které pozici jsem a teprve potom mě něco nabízejte.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Lukas-Peca »

Od Vodafonu mi došla faktura na 0 Kč, tak jsem jim chtěl poslat korunu, ale platba se dá provést jen od 100 Kč výš... co radíte? :twisted:
jandu

#13 Příspěvek od jandu »

ZdenekHQ píše:....... vychcávky, že ti něco nabídnou zdarma na zkoušku a pokud to nevypovíš, automaticky to přechází do placeného režimu ..........

A že to urobí aj ORANGE 🤐 operátor, by som si nepomyslel.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“