Jak zaplatit 0.00Kč ?
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jak zaplatit 0.00Kč ?
Dobrý den,
jménem www.sluzby.cz s.r.o. si Vás dovolujeme upozornit, že do 14dnů vyprší platnost našeho dárku pro vás. Můžete se tedy rozhodnout, zda si ponecháte placenou variantu vaší prezentace, se všemi výhodami placených zápisů, nebo vám postačuje verze neplacená. Součástí placené varianty je minieshop, fotogalerie, odkaz na vaše www stránky a mnoho dalších výhod, včetně umístění na předních pozicích našeho katalogu.
Vaši prezentaci, která byla k dnešnímu dni zobrazena 108x, naleznete na této adrese:
http://firma.sluzby.cz/906872-zdenek-se ... elektronic
V této podobě je cena Vašeho inzerátu včetně 19% DPH 0,00 Kč / za kalendářní rok.
Zašlete, prosím, tuto částku na náš bankovní účet:
číslo účtu: 8900049033
kód banky: 2600
variabilní symbol: 906872
specifický symbol: 60387688
Vše o našich zápisech najdete na stránce www.sluzby.cz/o-nas
Váš zápis jsme zpracovali tak, že se zobrazuje ve vyhledávačích jako je seznam, nebo google na předních pozicích.
V příloze Vám zasíláme výzvu k platbě za váš zápis v PDF. Zobrazíte ji např. pomoci programu Adobe Reader, zdarma na této adrese.
Okamžitě po zaúčtování Vaší platby Vám zašleme daňový doklad. Jsme plátci DPH.
Neobdržíme-li Vaši platbu v co nejkratší době, bude se dále Vaše prezentace zobrazovat pouze v podobě název a sídlo firmy v příslušné kategorii a okrese bez telefonních čísel, odkazů na vaše www stránky a dalších kontaktních údajů. Vaši zákazníci vás nadále budou moci kontaktovat, ale pouze emailem. Dále budete vyřazen z naší pravidelné rotace na prvních pozicích katalogu, kde dáváme přednost našim platícím zákazníkům. Váš zápis bude zařazen až za tyto placené zápisy.
Zápis si můžete sami upravit, také aktivovat Váš mini eshop, vložit logo, nebo fotografie přímo na adrese vašeho zápisu, tlačítkem Aktualizovat vpravo nahoře. Vaše přihlašovací údaje jsou:
login:
heslo:
Úpravy, které provedete, budou administrátory zpracovány do dvou pracovních dnů. O jejich povolení budete informováni emailem.
S pozdravem Vaše
www.sluzby.cz s.r.o.
kompletní katalog firem,
služeb a řemesel v ČR
IČ:27452522, DIČ:CZ27452522
Moje odpověď :
Vážení obchodní přátelé,
již dvakrát jsem se pokusil Vám zaslat částku 0,00 Kč, nicméně banka i pošta transakci zamítá jako nesmyslnou. Nezbývá mě tedy, než se spokojit s neplacenou variantou, která mě navíc plně vyhovuje.
A závěrem faktura v pdf :
- Přílohy
-
vyzva_906872.pdf- (85.12 KiB) Staženo 206 x
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Momentálně všem říkám - napište do google moje jméno, podívejte se, na které pozici jsem a teprve potom mě něco nabízejte.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele: