Zdravím. Dostal se mi do ruk tento starý telefon. Má vypájenou eeprom a při startu logicky nahlásí "imei err". Nemáte někdo náhodou obsah této eeprom a informaci co tam je za eeprom (kdesi na netu jsem četl, že 24c16)? Popř. radu jak to zprovoznit. (já vím, že je to starej krám, ale nedá mi to ) ..díky..
Je to pod krytem s koncovým stupněm.. je to jestli se nepletu SOIC pouzdro ..tady je obrázek.. šipka ukazuje kde má být zapájená ta eeprom http://ebolinx.no-ip.org/images/g520.jpg
to >cikan .. díky.. tak teď vím, že je to UM70023B což je 3V serial eeprom 16kbit - 2k * 8 .. což by teoreticky šlo nahradit nějakou obyč 24c16, ale má to jinak vývody.. a druhak, může být prázdná a nebo tam musí něco být ? .. Mno .. ještě zkusím koumat... než to zahodím..
to >rnbw .. no zjistil jsem, že by tam šla hodit 93c46 ..má sice větší kapacitu, ale sedí vývody.. no a teď jde jen o ten obsah.. imei je na štítku, ale potřebuju něco, čím to do toho "nasypu".. .. četl jsem na netu něco o nějakém softu andromeda 3.1 ,ale nic jsem dál nenašel..