Sháním dokumentaci k BS452E - zdroj TESLA
Moderátor: Moderátoři
Sháním dokumentaci k BS452E - zdroj TESLA
- Přílohy
-
PICT0057.JPG- (277.99 KiB) Staženo 129 x
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
http://www.jogis-roehrenbude.de/Rim/NE400-S.jpg
btw chcem to postavit, len mi je luto tam tych EL34, a radsej by som tam supol PL509, myslim ze s nimi by to slo. Co Vy na to?
Zdravím a mám velkou radost, že by dokumentace mohla být. Pokud jde o zkopírování a současné převedení do PDF, to by pro mne nebyl problém. Jinak zdroj jsem již zprovoznil. Nejvíce práce dalo opravit přepínače. Zdroj jsem koupil bez knoflíků. Původní majitel při jejich sundavání ale poškodil na některých přepínačích jak kladičky, tak i ramínka, které byly z nějaké zinkové slitiny. Kladičky jsem udělal silonové a raménka kovové. Dál byl spálený motorek ventilátoru. Protože byl motor z gramofonu, oprava byla jednoduchá. Nyní funguje vše, kromě střídavého zdroje 0-100V. Nač ten zdroj je? Napětí pro seriové žhavení? Docela by se to hodilo!
pro zdenoeddie;
Pokud jde o ty PL509, tak kdybych BS... nesehnal, udělal bych to s tranzistorama a elektronickou pojistkou. Na druhou stranu, těch 6xEL34 ale zase budí respekt ...
graham
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
A konkretně se vyjádři k tomu manuálu, mám li jej pohledat a zjistit cenu kopírování.
Zdravím, jjilek