SAMSUNG CZ-28D83N-stale vypadava obraz
Moderátor: Moderátoři
- amidamaruu
SAMSUNG CZ-28D83N-stale vypadava obraz
amidamaruu píše:Kluci,potreboval bych poradit.Uz skoro rok mi telka Samsung stale vypina a zapina obraz.Zvuk jede stale.Kdyz ho hodim na stul,nejde mi vubec zjistit,co tomu muze byt.Vizuelne jsem asi zjistil,ze to zacina vypinat,pri vetsim obsahu cervene v obrazu.Ale kdyz barvy uplne stahnu do cernobile,dela to stale.Normalne to vypina nepravidelne.Nemuzu najit,ten blbej elektrolyt.Uz ani nevim Kde ,ani co hledat.Poradite?Pozor!Jsem samouk.Mam pouze stredni znalosti.Predem diky.
To myslíš vážne? Si ,,zúčastnený", tak, asi vieš, ako dať info. Čo si kde, aspoň základ, nameral? Podľa mňa: Stuďák, ako vyšitý, v RKS....
- amidamaruu
- amidamaruu
- amidamaruu
amidamaruu píše:Ten obraz vypina,jako kdyz vypnes televizi.Trva to zhruba 1-2 vterina.Pak znova naskoci.Po 10-ti-20-vterinach,to udela znova.Rekord byl asi 2 minuty.Ani mrizky,ani zjasneni neni.Vim kde miris.V rozkladu jsem vsechno promeril.Nic.Musi to byt nejaky kondik,ale nevim kde.Vertikal i horizontal promereny,ale je velmi kratka doba-nejde ho zachytit.
1 - 2 vteřiny jsou velmi krátká doba?
Ještě přikládám doporučený postup při hledání této závady ze servisní dokumentace.
- Přílohy
-
postup.jpg- (47.81 KiB) Staženo 139 x
Prohlédni to ještě jednou a důkladně, třeba tě potkalo něco podobného.
- amidamaruu
- amidamaruu