obcasna Modra obrazovka po starte WIN XP
Moderátor: Moderátoři
Padne to tak kazde 4 te zapnutie
Vypisuje:
Stop: c000021a {Fatal system error}
The Windows Logon Process system process terminated unexpected with a status o
f 0xc0000005 (0x00000000 0x00000000)
The system has been shut down.
Vravi to o niecom?
Tiez sa chcem spytat ako zistit ci je RAMka ok ked mam doma len jeden modul a jeden PC. Nemam to proste kde skusit. Su na to dake softy?
A tiez ta grafika. Moze byt vadna ako HW alebo jej driver ? (nainstaloval som original CD ku grafike)
Pripadne mam si skusit stiahnut novy SP3?
pole píše:Tiez sa chcem spytat ako zistit ci je RAMka ok ked mam doma len jeden modul a jeden PC. Nemam to proste kde skusit. Su na to dake softy?
Třeba tímhle http://www.memtest.org/
- kingofroad
- kingofroad
stevo59 píše:sundej chladič z procesoru vyčisti ho a přepastuj- občas nesedne na procesor dobře a po zahřátí to pěkně takhle blbne
Ak to robí pri štarte, tou pastou to nebude...
Takhle se mipřesně choval kdysi nějakej duron tak to píšu. Funguje to přesně tak že se cpu zahřeje a po naběhnutí do os to zablbne . Takhle jsem trávil jedno deštivé opoledne a zkoušel reinstall, ramky, jinej disk, Pak už jsem byl bezradnej a jelikož byl celý chladič čistej tak mě to nenapadlo hned. Pak jsem si to uvědomil že vlastně celý PC byl napůdě v 60 stupních tak jsem mrknul pod chladič a najednouto bylo tak nějak jasný.
Na půdě bylo takový vedro že - grafika občas přehřátím dělala sypaný čaj a síťovka se kousala