CTV 25HD11
Moderátor: Moderátoři
CTV 25HD11
- Přílohy
-
2.JPG- (69.95 KiB) Staženo 114 x
P.S. Mimochodom: Ak si doma v opravách OVP, načo si si až teraz sťahoval schému
P.S. 2: Mimochodom, vertikálne to zdeformované nemáš /podľa fota/, len JOJa akurát vysielala taký program....sorry, nedalo mi....
bryndziar píše:Ja sa neurazam, len nemam rad ak niekto hned niekoho zaskatulkuje. Ked sa opytas suseda ze co robil a on povie ze menil kondik ukaze ti v riadku kond a potom ze to len zacalo tukat tak co urobis? Zmeral som koncak, vymenil oba tranzistory, mali skrat. Vertikal som prekontroloval ako prve, vsetky napatia sedia diody aj elity su v poriadku. Schemu som nemal iba na 25HD10, nevedel som ze v podstate je to to iste. Nevravte ze vsetci traja denne robite 100hertzaky. Klasika OTF aj OVP sa niekedy da i s pamati.
Nehnevaj sa, ale zas sa sám prezradzuješ: ,,Vertikal som prekontroloval ako prve, vsetky napatia sedia diody aj elity su v poriadku. "
Vertikál by sme my traja nekontrolovali v tomto prípade vôbec! NAČO A PREČO?! A 100Hz-tky človek nemusí opravovať denne, ani mesačne, aby chápal závadu, kde hľadať... Ale, zaujíma ma: Neliezol niekto do SM? Teraz som si pozrel ešte raz to foto...