AT89C2051 - 24PI odomknutie?!?
Moderátor: Moderátoři
AT89C2051 - 24PI odomknutie?!?
Dakujem
Nemaj obavy , to prečítanie zamknutej C2051 trápi viacerích. A pokusy sú márne.dar4 píše:Zdravim potreboval by som odbornu pomoc dostala sa mi do ruk riadiacia karta a ma procesor ATMEL AT89C2051 - 24PI je to jedina suciastka ktoru na tej karte neviem opravit a dost ma to zoziera, zaniesol som procak jednemu chalanovi a zevraj je zamknuty ja by som potreboval ho nakopírovať na niekolko kusov ale udajne sa mu neda precitat niesu na nom zbrusene cisla a v karte mi funguje ako ma niekde som cital ze sa to nejakym sposobom da vycitat ale ja netusim ako tymto by som poprosil o pomoc ak s tym ma niekto skusenosti.
Dakujem
Takovíhle vyc.hcánci mě vysloveně se.rou...
A kutilmile - nelituju tě
dar4 píše:Pre EKKAR: no vidis jedno riesenie este mi prosim odporuc nejakeho dobreho vyvojara ktory mi to napise a odladi samozrejme nemam problem to zaplatit...a mam problem vyrieseny
Když nemáš problém s placením, tak proč ten soft chceš vykrást? Vývojářů je dvanáct do tuctu, obzvlášť v dnešní době se předhánějí kdo bude lacinější, jen aby získali zakázku, tak proč s takovou věcí lezeš na fórum, které je dalece profláknuté tím, že warez, illegal a podobné aktivity nepodporuje?
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:Pro dar4: Proto se to zamykání interní programové paměti na procesorech dělá, aby si to nemohl přečíst a okopčit každý chmulo, který do (_!_) díru má a pak by sekal naklonované naprogramované procíky jak Baťa cvičky... Buď si zaplať čas nějakého vývojáře, který Ti uplete, odladí a naprogramuje soft se stejnou funkcí, jakou má ten originální, nebo si holt budeš muset koupit origo další karty - na tomhle je založené tzv. DUŠEVNÍ VLASTNICTVÍ a AUTORSKÉ PRÁVO, víš?
Takovíhle vyc.hcánci mě vysloveně se.rou...
na niektorych to je mozne:
Crack PIC 16c71 is a program that allows reading the contest
of a programmed and protected PIC 16c71!
http://users.net.yu/~dejan/download/crackpic.zip