VKV FM přijímač pomocí IO a polovodičů s MPX výstupem
Moderátor: Moderátoři
-
Opteron
VKV FM přijímač pomocí IO a polovodičů s MPX výstupem
sháním nějaké schémata FM přijímačů, které by bylo možné přelazovat v klasickém FM pásmu (88-108MHz) pomocí PLL syntézy kterou již mám vyřešenou a přijímač by měl dobrou selektivitu a kvalitní poměr šum/signál a hlavně by měl mít MPX výstup pro demodulaci RDS pomocí TDA7330B.
Díky za tipy
- Artaban001
Opteron píše:Ahoj všichni,
sháním nějaké schémata FM přijímačů, které by bylo možné přelazovat v klasickém FM pásmu (88-108MHz) pomocí PLL syntézy kterou již mám vyřešenou a přijímač by měl dobrou selektivitu a kvalitní poměr šum/signál a hlavně by měl mít MPX výstup pro demodulaci RDS pomocí TDA7330B.
Díky za tipy
TA2003 třeba. V "RDS manageru z Lídla" je taky použita.
RDS managerem z Lídla myslím to jejich rádio pod kuchyňskou linku. Prodávají ho za cenu kolem 300Kč, takže jsem ho koupil. Destička z rádiem je jako samostatný modul a ten RDS dekodér je na desce s displejem. Destička s tunerem je přímo vybavena PLL logikou..
Každopádně na to můžeš sprznit každý VKV přijímač, kde je stereofonní demodulátor externí šváb.
- Artaban001
Vstupní jednotka je "monoblok z autorádia", kterej se ladí varikapama. Ten se dal ještě nedávno sehnat za pár desetikaček z Hadexu.
Jinak v Uploadu hledej Welleman
Radio Welleman.zip