Důvody pro zřízení internetu

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
robo

#31 Příspěvek od robo »

TO Kaja01:

Mrkni na serial Zenaty se zavazky. Sem tam trosku prehnany, ale jinak - jak se zivota.
EKKAR

#32 Příspěvek od EKKAR »

Kája01 píše:...Když jsem říkal mámě a tátovi i kámošům že tohle je nejhezčí holka na netu
www.millamonroe.com
tak prý sem divnej...
Co vy na to??????? ...

Každej má svou vyvolenou - i když Tvá volba asi moc většinová nebude...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Crifodo

#33 Příspěvek od Crifodo »

Co takhle tohle téma přesunout do "Nezařaditelné"? ve Výpočetní technice to fakt nemá co dělat, jakou (_._) má v oblibě nějakej žák ZŠ :twisted:
MarekP

#34 Příspěvek od MarekP »

To: jave

Jeden z mych synu je podobne stary jako ty, ma sve PC a net pres domaci wifi. Spatna znamka nebo jine jelitni pubertalni chovani a adapter od routeru je venku ze zasuvky. On nikdy neresil zda zridit ci ne. Spise jak se chovat a mit ci nemit

A ty si asi myslíš že známky ve škole jsou to nejdůležitější pro život?
Já už jsem dospělej, moji rodiče si to mysleli taky a dodneška jim to neodpustím. Já sem totiž byl tak blbej (narozdíl od ostatních) že sem jim to uvěřil a tak sem místo bavení se ze sebe udělal šprta. Všichni se mi smáli a smějou dodneška nebo koukají na mně jak na blbce, že sem nechodil nikam chlastat, na mejdany atd., jsem jim dobrý na práci kterou umím ale bavit se se mnou nikdo nechce. Teď hodně vydělávám, nepiju atd. ale k čemu mi to je? Když všechny ty peníze co vydělám mi leží v bance (kromě zaplacení nájemného atd.)? Už jsem zkoušel chlastat atd. jenže když už je vám 26 to už se asi nedá naučit. Spolužáci co od základky chlastají tak se umí bavit a já umím akorát chodit do práce. A už mockrát jsem přemýšlel o sebevraždě protože takový život opravdu k ničemu není.
Takže tak dopadnou vaše děti když jim tyhle názory budete vnucovat že dobré známky (a následně hodně hrabat v práci) je to nejdůležitější.
rnbw

#35 Příspěvek od rnbw »

Ty mas nejaky problem, ktory chces chlastanim riesit?
stepa
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od stepa »

rnbw píše:Ty mas nejaky problem, ktory chces chlastanim riesit?

On spis narazel na to, ze kdyz jde do hospody, tak se s nim nikdo nebavi, protoze "zaspal" nejlepsi leta.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
MarekP

#37 Příspěvek od MarekP »

Ne, problém mám ten že to neumím a že i blbý patnáctky umí chlastat a kouřit a všechnu zábavu líp než já a cítím se před něma méněcennej.
A nejvíc mě se** že rodiče mi to neřekli ať se místo učení do školy učím bavit protože k čemu je že vydělávám když ty peníze neumím utrácet?
Andrea

#38 Příspěvek od Andrea »

MarekP píše:A ty si asi myslíš že známky ve škole jsou to nejdůležitější pro život?
Já už jsem dospělej, moji rodiče si to mysleli taky a dodneška jim to neodpustím. Já sem totiž byl tak blbej (narozdíl od ostatních) že sem jim to uvěřil a tak sem místo bavení se ze sebe udělal šprta. Všichni se mi smáli a smějou dodneška nebo koukají na mně jak na blbce, že sem nechodil nikam chlastat, na mejdany atd., jsem jim dobrý na práci kterou umím ale bavit se se mnou nikdo nechce. Teď hodně vydělávám, nepiju atd. ale k čemu mi to je? Když všechny ty peníze co vydělám mi leží v bance (kromě zaplacení nájemného atd.)? Už jsem zkoušel chlastat atd. jenže když už je vám 26 to už se asi nedá naučit. Spolužáci co od základky chlastají tak se umí bavit a já umím akorát chodit do práce. A už mockrát jsem přemýšlel o sebevraždě protože takový život opravdu k ničemu není.
Takže tak dopadnou vaše děti když jim tyhle názory budete vnucovat že dobré známky (a následně hodně hrabat v práci) je to nejdůležitější.

Chytrej, bohatej, nechlastá = skoro ideál, ženskou máš?
MarekP

#39 Příspěvek od MarekP »

Neber to jako urážku, ale to říkáš přesně jako moje máma.
Jenže ideál pro koho? Pro stárnoucí vdavekchtivé paničky.
Jenže mě se líbí a jsou mi sympatické holky 15 - 20, přesně jak říká máma - zhulený, ocvočkovaný, umaštěný puberťačky, co umí sprejovat a bavit se celou noc a sjet se čímkoliv.. Jenže takový chtěj kluka kterej to umí taky a kterej to bude umět líp než ona...
Andrea

#40 Příspěvek od Andrea »

MarekP píše:Neber to jako urážku, ale to říkáš přesně jako moje máma.
Jenže ideál pro koho? Pro stárnoucí vdavekchtivé paničky.

Pro normální nesjetou neu(vy)maštěnou 25ku.
MarekP píše:Jenže mě se líbí a jsou mi sympatické holky 15 - 20, přesně jak říká máma - zhulený, ocvočkovaný, umaštěný puberťačky, co umí sprejovat a bavit se celou noc a sjet se čímkoliv.. Jenže takový chtěj kluka kterej to umí taky a kterej to bude umět líp než ona...

Já nechlastám, nejsem zhulená a ocvočkovaná, ten můj taky nechlastá, je to šprt, bohatej, neumíme utrácet a přesto si připadáme normální, resp. nejsme normální, ale je nám to fuk. :wink:
Crifodo

#41 Příspěvek od Crifodo »

MarekP píše:mě se líbí a jsou mi sympatické holky 15 - 20, přesně jak říká máma - zhulený, ocvočkovaný, umaštěný puberťačky, co umí sprejovat a bavit se celou noc a sjet se čímkoliv

no tak skoč z mostu, protože tě nechce zhulená 15letá fetka, magore...

Dneska si tu dali sraz úchylové & ichtylové nebo je to zas nějaká další finta obrlajtnanta?
Andrea

#42 Příspěvek od Andrea »

Crifodo píše:Dneska si tu dali sraz úchylové & ichtylové...

Sím, já tu jsem skoro pořád, ne jen dneska :oops:
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od ZdenekHQ »

Přemýšlím, v jaké kategorii jsem já, když mě od naraženýho sudu s pivem nedostanou, dokud z něj něco teče... :lol:
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
jave

#44 Příspěvek od jave »

ZdenekHQ píše:Přemýšlím, v jaké kategorii jsem já, když mě od naraženýho sudu s pivem nedostanou, dokud z něj něco teče... :lol:

Urcite nejsi uchyl akorat pravidelne doplnujes vitaminy. Nekdo si je kupuje v tabletkach a nekdo to resi prijemnou tekutou formou
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
helios

#45 Příspěvek od helios »

Ja tak isto nechlastám, nefetujem, (väčšinou) nežeriem McDonald alebo KFC. Nečumím do bedne na low-costové seriály, v kuchyni ma nestrašia farebné strašidlá typu Perla, z kanála nevyskakuje Mr Proper. Zajačik Azurit neobýva moju práčku, bankoví shit- mixeri nesmú za môj prah.

Ó aký nudný život mám. :roll: :lol:
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“