Důvody pro zřízení internetu
Moderátor: Moderátoři
Kája01 píše:...Když jsem říkal mámě a tátovi i kámošům že tohle je nejhezčí holka na netu
www.millamonroe.com
tak prý sem divnej...
Co vy na to??????? ...
Každej má svou vyvolenou - i když Tvá volba asi moc většinová nebude...
A kutilmile - nelituju tě
-
MarekP
Jeden z mych synu je podobne stary jako ty, ma sve PC a net pres domaci wifi. Spatna znamka nebo jine jelitni pubertalni chovani a adapter od routeru je venku ze zasuvky. On nikdy neresil zda zridit ci ne. Spise jak se chovat a mit ci nemit
A ty si asi myslíš že známky ve škole jsou to nejdůležitější pro život?
Já už jsem dospělej, moji rodiče si to mysleli taky a dodneška jim to neodpustím. Já sem totiž byl tak blbej (narozdíl od ostatních) že sem jim to uvěřil a tak sem místo bavení se ze sebe udělal šprta. Všichni se mi smáli a smějou dodneška nebo koukají na mně jak na blbce, že sem nechodil nikam chlastat, na mejdany atd., jsem jim dobrý na práci kterou umím ale bavit se se mnou nikdo nechce. Teď hodně vydělávám, nepiju atd. ale k čemu mi to je? Když všechny ty peníze co vydělám mi leží v bance (kromě zaplacení nájemného atd.)? Už jsem zkoušel chlastat atd. jenže když už je vám 26 to už se asi nedá naučit. Spolužáci co od základky chlastají tak se umí bavit a já umím akorát chodit do práce. A už mockrát jsem přemýšlel o sebevraždě protože takový život opravdu k ničemu není.
Takže tak dopadnou vaše děti když jim tyhle názory budete vnucovat že dobré známky (a následně hodně hrabat v práci) je to nejdůležitější.
-
MarekP
MarekP píše:A ty si asi myslíš že známky ve škole jsou to nejdůležitější pro život?
Já už jsem dospělej, moji rodiče si to mysleli taky a dodneška jim to neodpustím. Já sem totiž byl tak blbej (narozdíl od ostatních) že sem jim to uvěřil a tak sem místo bavení se ze sebe udělal šprta. Všichni se mi smáli a smějou dodneška nebo koukají na mně jak na blbce, že sem nechodil nikam chlastat, na mejdany atd., jsem jim dobrý na práci kterou umím ale bavit se se mnou nikdo nechce. Teď hodně vydělávám, nepiju atd. ale k čemu mi to je? Když všechny ty peníze co vydělám mi leží v bance (kromě zaplacení nájemného atd.)? Už jsem zkoušel chlastat atd. jenže když už je vám 26 to už se asi nedá naučit. Spolužáci co od základky chlastají tak se umí bavit a já umím akorát chodit do práce. A už mockrát jsem přemýšlel o sebevraždě protože takový život opravdu k ničemu není.
Takže tak dopadnou vaše děti když jim tyhle názory budete vnucovat že dobré známky (a následně hodně hrabat v práci) je to nejdůležitější.
Chytrej, bohatej, nechlastá = skoro ideál, ženskou máš?
-
MarekP
Jenže ideál pro koho? Pro stárnoucí vdavekchtivé paničky.
Jenže mě se líbí a jsou mi sympatické holky 15 - 20, přesně jak říká máma - zhulený, ocvočkovaný, umaštěný puberťačky, co umí sprejovat a bavit se celou noc a sjet se čímkoliv.. Jenže takový chtěj kluka kterej to umí taky a kterej to bude umět líp než ona...
MarekP píše:Neber to jako urážku, ale to říkáš přesně jako moje máma.
Jenže ideál pro koho? Pro stárnoucí vdavekchtivé paničky.
Pro normální nesjetou neu(vy)maštěnou 25ku.
MarekP píše:Jenže mě se líbí a jsou mi sympatické holky 15 - 20, přesně jak říká máma - zhulený, ocvočkovaný, umaštěný puberťačky, co umí sprejovat a bavit se celou noc a sjet se čímkoliv.. Jenže takový chtěj kluka kterej to umí taky a kterej to bude umět líp než ona...
Já nechlastám, nejsem zhulená a ocvočkovaná, ten můj taky nechlastá, je to šprt, bohatej, neumíme utrácet a přesto si připadáme normální, resp. nejsme normální, ale je nám to fuk.
MarekP píše:mě se líbí a jsou mi sympatické holky 15 - 20, přesně jak říká máma - zhulený, ocvočkovaný, umaštěný puberťačky, co umí sprejovat a bavit se celou noc a sjet se čímkoliv
no tak skoč z mostu, protože tě nechce zhulená 15letá fetka, magore...
Dneska si tu dali sraz úchylové & ichtylové nebo je to zas nějaká další finta obrlajtnanta?
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:Přemýšlím, v jaké kategorii jsem já, když mě od naraženýho sudu s pivem nedostanou, dokud z něj něco teče...
Urcite nejsi uchyl akorat pravidelne doplnujes vitaminy. Nekdo si je kupuje v tabletkach a nekdo to resi prijemnou tekutou formou
Ó aký nudný život mám.