Odpuzovač krtků

Problémy s návrhem, konstrukcí, zapojením, realizací elektronických zařízení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ZdenekHQ »

To mě připomíná moji metodu s petardou. Jenže když ta tlaková vlna vylítne u sousedů na zahrádce sousedce za zadnicí, je to na průšvih... :D
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Andrea

#17 Příspěvek od Andrea »

Teda tady je to samej vrah krtečků. To je nemůžete vyhnat, aniž byste je při tom zabíjeli? Vždyť jsou to takový malinký roztomilí užiteční tvorečci. :(
Miri

#18 Příspěvek od Miri »

Teda já bych žádnému zvířeti s vyjímkou komářích samiček neublížil, ale nějakým způsobem jsem se vyskytl na zahradě mého známého. Jelikož je to docela samorost a má vždy pravdu - alespoň si to myslí, tak jsem mu neodporoval. Ještě dnes živě vidím, jak ta chatka poskočila a lehla.
Miri
EKKAR

#19 Příspěvek od EKKAR »

V jiném vlákně zde popisuju, jak jistý chatař "líčil" na hlodavce topným plynem - PB ze "sporákové" lahve. Po odklizení prázdné flašky do kůlny taky škrtnul sirkou... další viz: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... sc&start=0 .
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od ZdenekHQ »

Andrea píše:Teda tady je to samej vrah krtečků. To je nemůžete vyhnat, aniž byste je při tom zabíjeli? Vždyť jsou to takový malinký roztomilí užiteční tvorečci. :(

To máš jak s užitečností sršňů. Sice zlikvidují kdejakou potvoru, která ti lítá kolem hlavy a otravuje či se tě dokonce chystá posvačit, ale běda, kdyby se ti usídlili na balkóně...
]
Andrea

#21 Příspěvek od Andrea »

ZdenekHQ píše:To máš jak s užitečností sršňů. Sice zlikvidují kdejakou potvoru, která ti lítá kolem hlavy a otravuje či se tě dokonce chystá posvačit, ale běda, kdyby se ti usídlili na balkóně...

Nemůžeš srovnávat krtka se sršněm. Krtek na rozdíl od sršně nepředstavuje pro člověka nebezpečí a je proti člověku bezbranný. Navíc je krtek dostatečně inteligentní, aby na něj působily nesmrtící zbraně. Taky jsem měla na zahradě krtky, už je tu nemám a ani jsem je nemusela vyhazovat do povětří.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od ZdenekHQ »

Myslíš, že infarkt při pohledu na rozoranou skalku či záhonek není přímé ohrožení života ?
]
jandu

#23 Příspěvek od jandu »

ZdenekHQ píše:Myslíš, že infarkt při pohledu na rozoranou skalku či záhonek není přímé ohrožení života ?

-a každého človeka v blízkom okolí!
Iba dúfam, že sused ich všetkých vykántri skôr, než prejdú ku mne. Ja takú trpezlivosť číhať na krtkov nemám.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Odpovědět

Zpět na „Řešení problémů s různými konstrukcemi“