Odpuzovač krtků
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Andrea píše:Teda tady je to samej vrah krtečků. To je nemůžete vyhnat, aniž byste je při tom zabíjeli? Vždyť jsou to takový malinký roztomilí užiteční tvorečci.
To máš jak s užitečností sršňů. Sice zlikvidují kdejakou potvoru, která ti lítá kolem hlavy a otravuje či se tě dokonce chystá posvačit, ale běda, kdyby se ti usídlili na balkóně...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:To máš jak s užitečností sršňů. Sice zlikvidují kdejakou potvoru, která ti lítá kolem hlavy a otravuje či se tě dokonce chystá posvačit, ale běda, kdyby se ti usídlili na balkóně...
Nemůžeš srovnávat krtka se sršněm. Krtek na rozdíl od sršně nepředstavuje pro člověka nebezpečí a je proti člověku bezbranný. Navíc je krtek dostatečně inteligentní, aby na něj působily nesmrtící zbraně. Taky jsem měla na zahradě krtky, už je tu nemám a ani jsem je nemusela vyhazovat do povětří.
ZdenekHQ píše:Myslíš, že infarkt při pohledu na rozoranou skalku či záhonek není přímé ohrožení života ?
-a každého človeka v blízkom okolí!
Iba dúfam, že sused ich všetkých vykántri skôr, než prejdú ku mne. Ja takú trpezlivosť číhať na krtkov nemám.