Oprava zosilnovaca stipackami (Crunch V-150)
Moderátor: Moderátoři
Oprava zosilnovaca stipackami (Crunch V-150)
- Přílohy
-
crunch_4.jpg- (86.71 KiB) Staženo 110 x
-
crunch_3.jpg- (63.98 KiB) Staženo 102 x
-
crunch_2.jpg- (71.75 KiB) Staženo 106 x
-
crunch_1.jpg- (69.19 KiB) Staženo 107 x
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
Je to mnou osobně mnohokrát ověřený fakt a nic s tím nenaděláš.
Aldax pochopitelně dodává mimo ČR i na Slovensko a to v přibližném poměru ČR:SR 65:35%, přičemž poměr tzv. reklamací /většinou neoprávněných/ nebo nerozchozených stavebnic je ale v poměru zhruba obráceném. Vedeme si pečlivou evidenci všech našich zákazníků a po projetí celé databáze mi vyskočilo, že 95% všech lidí, co mají potíže, je z východu Slovenska.
Pak k tomu mohu připočítat i styl a způsob komunikace lidí odtamtud, připočítám ještě osobní mnohaleté zkušenosti z mnoha diskusních fór a prostě mi vyšlo to konstatování, které je výše.
A kutilmile - nelituju tě
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
sinclair píše:Ta co by ši chcel vysvetlic?![]()
Je to mnou osobně mnohokrát ověřený fakt a nic s tím nenaděláš.
Aldax pochopitelně dodává mimo ČR i na Slovensko a to v přibližném poměru ČR:SR 65:35%, přičemž poměr tzv. reklamací /většinou neoprávněných/ nebo nerozchozených stavebnic je ale v poměru zhruba obráceném. Vedeme si pečlivou evidenci všech našich zákazníků a po projetí celé databáze mi vyskočilo, že 95% všech lidí, co mají potíže, je z východu Slovenska.
Pak k tomu mohu připočítat i styl a způsob komunikace lidí odtamtud, připočítám ještě osobní mnohaleté zkušenosti z mnoha diskusních fór a prostě mi vyšlo to konstatování, které je výše.
ok uz je mi to jasnejsie. len dufam ze mna k tejto skupine nikto neradi, aj ked som od Presova.
sinclair píše:.... Vedeme si pečlivou evidenci všech našich zákazníků a po projetí celé databáze mi vyskočilo, že 95% všech lidí, co mají potíže, je z východu Slovenska...
Zaujimalo by ma, ci tato "pečliva evidence" obsahuje aj pocet zakaznikov z Prahy, Brna, Bratislavy, ... ktori v pripade akychkolvek problemov bez zavahania hadzu stavebnice do kosa pretoze je im to uplne jedno a par korun hore-dole?
Jádro pudla je ale hlavně v tom, že ty stavebnice neběží na první šup jen vysloveným 🤐, kteří ani nedokážou naskládat součástky do desky podle osazováku a trochu slušně je přiletovat. A těchto vyslovených 🤐 je bohužel nejvíc na východním Slovensku. Suchá statistika, nic víc.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Kupim tie IRFZ34, opravim vinutie a musi to chodit. Este zistit hodnotu poistky.
[edit]
Takze 15A. Vyhoda znackoveho vyrobku je v tom, ze existuje dokumentacia: http://www.maxxsonics.net/manuals/crunc ... 50-600.pdf