Fórum ohledně MS Office
Moderátor: Moderátoři
Fórum ohledně MS Office
EDIT: Knížka má skoro 700 stran a reference na pomocníka začíná slovy "Jestli se chcete dozvědět víc...". Tak jakýpak prd?
P.S. Rád bych používal OO, ale vzhledem k tomu, že v mém zaměstnání si do PC nic nenainstaluju, mám smůlu.
-
Martin022
Honza_dy píše:Ano, chci se dozvědět víc. Teď mi jde konkrétně o to jak ve Wordu propojit textová pole aby se automaticky vyplňovala ostatní obsahem prvního. Strávil jsem hodinu nad nápovědou a našel jsem co? PRD!!! Mohl bych pokračovat i dále, ale tohle snad pro začátek stačí.
P.S. Rád bych používal OO, ale vzhledem k tomu, že v mém zaměstnání si do PC nic nenainstaluju, mám smůlu.
Tak jsem trochu bingoval
---
slevy
www.pctuning.cz , přesněji http://pctforum.tyden.cz/
nebo:
www.pc-help.cz
popřípadě:
www.zive.cz
Za výsledek sice neručím, ale diskuse o softwaru se tam vedou. Takže - líná huba = holý neštěstí.
A kutilmile - nelituju tě
Nakonec jsme usoudili, že rychlejší a efektivnější bude to normálně zkonverovat do .txt a vizitky vysázet v lidském programu, v tomto případě Pagemakeru. Prospělo to i vzhledu těch vizitek.
M$ je mistr v tom jak se podrbat pravou rukou za levým uchem a ještě oklikou přes náměstí.
Komerční firma si může nakoupit co chce, ale kdo protlačuje Ofys do škol a úřadů, by zasloužil tahat řemínky ze zad.