Dělička s poměrem 2,5
Moderátor: Moderátoři
Stejně se mi nezdá palubní computer, který neumožňuje zadat konstanty, co když změníš obutí za jiné s 1cm větším nebo menším průměrem, bude ti to stejně ukazovat nesmysly... jestli tě tedy zajímá rychlost a dráha.
Crifodo píše:To nešlo místo toho opruzu s dělením, násobením, derivováním, radši upravit čidlo v té převodovce, aby dávalo správný počet impulsů?
Stejně se mi nezdá palubní computer, který neumožňuje zadat konstanty, co když změníš obutí za jiné s 1cm větším nebo menším průměrem, bude ti to stejně ukazovat nesmysly... jestli tě tedy zajímá rychlost a dráha.
Čidlo v převodovce nejde ani opravit, natož upravit - je to zastříklé do zalévací hmoty - z jedné strany ozubené kolečko, z druhé tři dráty - tak mi řekni jak to budeš upravovat
A ano, má přepínač na velikost kol, ale na tom mezidílu, který nemám a nemůžu ho sehnat. Myslíš, že si tyhle onanie vymýšlím, že se nudim
Používám stejnej rozměr zimní letní - a hlavně, budu rád když mi to bude ukazovat třeba trochu zkresleně, než megazkresleně jako teď (ukazuje to o cca 60% jiný hodnoty)...