LM3886
Moderátor: Moderátoři
-
Návštěvník
http://www.shine7.com/audio/pa100.htm
Na 8 Ohm dá jeden LM3886 až 80W výkon při +-40V.
Když dá 2 (nebo klidně 10) obvodů paralelně ničeho tím nedosáhne,neb ten šváb na 8 Ohm zátěž proudově bohatě stačí pro celý rozsah povoleného napájecího napětí.
Pokud by použil 4 Ohm zátěž,můžeme se bavit o tom že potřebuje zvýšit výstupní proud a pak je paralelní zapojení odůvodněno.
(bez ohledu na to jaká je podle mě "chujovina" zapojovat jakékoliv tyhle šváby paralelně)
Drahej ten šváb není,ale to mě právě děsí.....
Podobné "nadšení" jsem zažil i když se objevil LM4780,a dnes o něm skoro nikdo nemluví.....
- cyberspy
- Kontaktovat uživatele:
www.pctuning.sk
DjRix píše:Ještě by mě zajímalo: To má ten LM3886 opravdu tak skvělej zvuk,že s ním někdo staví takový šílenosti jako je 6ks těch švábů paraleleně a do série a podobně?? (viz odkaz výše)
Drahej ten šváb není,ale to mě právě děsí.....
Podobné "nadšení" jsem zažil i když se objevil LM4780,a dnes o něm skoro nikdo nemluví.....
No tak ona 4780 obsahuje pro každý kanál jednu 3886, předpokládám že pro lepší chlazení se používají ty 3886. Teď jenom poreferuj, jaký zvuk má 4780.
cyberspy píše:aké je maximálne napatie na LM3886 ? raz čitam 94 potom 84V ,,, mam jedno trafo co dáva 2x31,5V da sa ho použit ?
Jestli jsem to dobře vyčetl, tak napájení může být 94V když není vstupní signál, se signálem je maximální napětí jenom těch 84V.