Žertovná úloha z matematiky vs. selský rozum

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
pajosek dva

#31 Příspěvek od pajosek dva »

rnbw píše:Pre tento vypocet kalkulacku fakt nepotrebujes. Staci ti vediet, ze pi je priblizne 3 a co mas s tym pi spravit.
obvod = pi*d
Ked obvod zvacsim o 1m, tak d sa zvacsi o 1/pi. Trivialne, ziadny vypocet, ziadna kalkulacka.
Na začátku jsem to zdůvodnil docela jasně,nechápu v čem se tady šťouráte.
mi-ro

#32 Příspěvek od mi-ro »

Tak napíše sem někdo řešení se správným výsledkem? Jste jak politici, hádáte se jeden přes druhýho kdo je ten lepší ale mezeru v cm neznáte nikdo!
..to bude jen ňákej odpůrek
Andrea

#33 Příspěvek od Andrea »

Další co neumí číst, mezera je 1/pí, v metrech, snad si to dokážeš přepočítat na centimetry.
mi-ro

#34 Příspěvek od mi-ro »

Tak to teda napíšu jako první, mezra bude 318,47mm tj 31,8cm tj 0,318m. Teda pokud jsou Vaše teorie správné že ano. Čili já bych tam v nevzrušeném stavu prolez... a ve vzrušeném asi taky a co ty Andrejko?
..to bude jen ňákej odpůrek
Andrea

#35 Příspěvek od Andrea »

Už jsem to tu psala
Andrea píše:Já bych se tam nejspíš protáhla a to mám do podvyživenosti docela daleko. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“